Obnoviť stránku

EK Water Blocks EK-Torque Angled 45-Degree – tmavý nikel

Pri kúpe 1 ks 10 €/ks
Pri kúpe 2 ks 9,62 €/ks
Pri kúpe 3 ks 9,23 €/ks
Pri kúpe 4 a viac ks 8,82 €/ks

EK Water Blocks EK-Torque Angled 45-Degree – tmavý nikel

EK Water Blocks EK-Torque Angled 45-Degree – tmavý nikel môžeme nazvať ako vhodnú súčasť taktovaných počítačov. Pomôže vám zredukovať vysoké teploty procesora a s lepšou cirkuláciou vzduchu v interiéri vášho PC. Pretože ide o vodou chladený systém so špeciálnou konštrukciou, dodáva tiež ojedinelý vzhľad interiéru vášho PC. Vo spevnených hadičkách cirkuluje chladiaca kapalita, ktorá sa ochladzuje vo veľkom radiátore. EK Water Blocks EK-Torque Angled 45-Degree – tmavý nikel nahradí staré a neefektívne chladenie.

Kľúčové vlastnosti vodného chladiča na procesor EK Water Blocks EK-Torque Angled 45-Degree – tmavý nikel

Vodný chladič ako nový spôsob chladenia

Ak stále pochybujete nad dôvodom, prečo si zaobstarať vodné chladenie procesora miesto vzduchového, potom neprehliadnite nasledujúci úsek textu. Je takmer pravidlom, že vodný chladič CPU vezme menej miesta, ktorý je v počítači veľmi vzácny. Jeho inštalácia zaberie iba pár minút, pretože hovoríme o uzavretom obehu, ktorý ľahko pripevníte k procesoru a PC skrini. Výrobca EK Water Blocks sa postaral o to, aby chladiaca tekutina vydržala v kvalitných hadičkách naozaj dlho. Vo vašej PC skrini teda bude úplné sucho a bezpečie.

Kód:  EKWBfitt20
Produktové číslo:  3831109815991

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17