Obnoviť stránku

EK Water Blocks EK-Torque Angled 45-Degree – nikel

Pri kúpe 1 ks 9,29 €/ks
Pri kúpe 2 ks 8,96 €/ks
Pri kúpe 3 ks 8,58 €/ks
Pri kúpe 4 a viac ks 8,21 €/ks

EK Water Blocks EK-Torque Angled 45-Degree – nikel

EK Water Blocks EK-Torque Angled 45-Degree – nikel predstavuje užitočnú súčasť do výkonných počítačov. Pomôže vám zredukovať vysoké teploty CPU a tiež s lepšou cirkuláciou vzduchu v interiéri vášho PC. Keďže ide o vodou chladený obvod so špeciálnou konštrukciou, dopraje tiež nevídaný vzhľad interiéru vášho PC. V hadičkách obieha chladiaca tekutina, ktorá si udržiava nízku teplotu v obsiahlom radiátore. EK Water Blocks EK-Torque Angled 45-Degree – nikel nahradí staré a nekvalitné chladiče.

Kľúčové vlastnosti vodného chladenia na procesor EK Water Blocks EK-Torque Angled 45-Degree – nikel

Vodný chladič ako nový druh chladenia

Ak stále neviete, prečo kúpiť vodný chladič procesora miesto vzduchového, potom neprehliadnite nasledujúcu časť textu. Je veľmi časté, že vodný chladič CPU zaberie menej miesta, ktorý býva vo väčšine počítačov veľmi vzácny. Jeho inštaláciu zvládne aj priemerný používateľ, pretože ide o uzavretý obeh, ktorý len pripevníte k CPU a skrini. Výrobca EK Water Blocks zabezpečil, aby chladiaca kvapalina zostala kompletne utesnená vo spevnených hadičkách. Nemusíte mať strach z poškodenia vášho PC.

Kód:  EKWBfitt18
Produktové číslo:  3831109814512

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07