Obnoviť stránku

EK Water Blocks EK-Torque Angled 45-Degree – čierna

Pri kúpe 1 ks 10,90 €/ks
Pri kúpe 2 ks 10,52 €/ks
Pri kúpe 3 ks 10,12 €/ks
Pri kúpe 4 a viac ks 9,71 €/ks

EK Water Blocks EK-Torque Angled 45-Degree – čierna

EK Water Blocks EK-Torque Angled 45-Degree – čierna môžeme nazvať ako vhodnú súčasť hernej zostavy. Pomôže vám s redukciou extrémnej teploty procesora a tiež s lepším obehom vzduchu vo vašom počítači. Keďže ide o vodou chladený systém so špeciálnym tvarom, dodá tiež nevídaný vzhľad interiéru vášho PC. V pevných hadičkách prúdi špeciálne vyvinutá tekutina, ktorá je ochladená vo veľkom radiátore. EK Water Blocks EK-Torque Angled 45-Degree - čierna svojím výkonom prekoná hlasné a nekvalitné chladenie.

Kľúčové vlastnosti vodného chladenia EK Water Blocks EK-Torque Angled 45-Degree – čierna

Vodný chladič ako nová metóda chladenia

V prípade, že nepoznáte dôvod, prečo si vybrať vodné chladenie procesora miesto vzduchového, potom si rozhodne prečítajte nasledujúce slová. Všeobecne platí, že vodný chladič CPU zaberie menej priestoru, ktorý býva vo väčšine PC veľmi vzácny. Jeho nainštalovanie zaberá iba pár minút, keďže ide o uzavretý systém, ktorý môžeme jednoducho pripevniť ku skrini a procesoru. Výrobca EK Water Blocks zabezpečil, aby chladiaca tekutina vydržala vo spevnených hadičkách čo najdlhšie. Nemusíte sa teda obávať z poškodenia vášho počítača.

Kód:  EKWBfitt19
Produktové číslo:  3831109814482

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07