Obnoviť stránku

Einhell TE-VC 36/30 Li S-Solo

Super cena
176,90 € Ušetríte 3,80 €

Einhell TE-VC 36/30 Li S-Solo

S akumulátorovým vysávačom Einhell TE-VC 36/30 sa ľahko zbavíte suchého aj mokrého neporiadku doma, v dielni alebo v garáži, skrátka kdekoľvek budete práve potrebovať. Einhell TE-VC 36/30 patrí do rodiny produktov Power X-Change, vďaka čomu ho môžete používať úplne bez obmedzenia, pretože nebudete viazaní na elektrickú zásuvku. Priemyselný vysávač totiž poháňajú výkonné akumulátory. Tie môžete použiť všetky zo systémového raduPXC. Pri priemyselnom vysávači si môžete vybrať z dvoch rýchlostí prevádzky – ECO a BOOST. V ECO režime má vysávač dlhšiu výdrž batérie, zatiaľ čo v režime BOOST dosahuje maximálny výkon na odstránenie odolných nečistôt a neporiadku. Einhell TE-VC 36/30 je vybavený robustnou nádržou z nerezovej ocele s objemom 30 litrov. Pomocou prípojky na fúkanie môžete vyčistiť ťažko prístupné miesta, ako sú výklenky, rohy či medzipriestory.Jednoduchú prepravu a manipuláciu zaisťujú veľké kolieska. Na tele vysávača Einhell TE-VC 36/30 je umiestnený praktický držiak na príslušenstvo, ktorý umožňuje prehľadné uloženie príslušenstva a jeho ľahkú dostupnosť pri práci. Skrutka na vypúšťanie vody umožňuje rýchle a bezproblémové vypustenie nasatej vody pri mokrom čistení. Priemyselný vysávač sa dodáva vrátane odolnej plastovej sacej hadice (Ø 36 mm, dĺžka 2,5 m) aveľkej kombinovanej hubice na koberce a hladké podlahy. K vysávaču obdržíte penový filter, plisovaný filter a papierové vrecko na nečistoty, takže vám nič nebráni začať upratovať. Einhell TE-VC 36/30 sa dodáva bez batérie a nabíjačky, ktoré sú k dispozícii samostatne.

Kľúčové vlastnosti priemyselného vysávača Einhell TE-VC 36/30 Li S-Solo

  • Člen rodiny Power X-Change
  • Pre fungovanie sú vyžadované dve 18 V batérie
  • 2 rýchlosti prevádzky ECO/BOOST
  • Bezkáblový vysávač s vysokým výkonom
  • Einhell TE-VC 36/30 Li S-Solo má 30-litrovú nádobu na nečistoty vyrobenú z nerezovej ocele
  • Ofukovacia prípojka na čistenie ťažko prístupných miest
  • Kvalitné kolesá pre pohodlnú prepravu
  • Integrovaný držiak na tele vysávača na uskladnenie potrebného príslušenstva
  • Einhell TE-VC 36/30 Li S-Solo má vypúšťací ventil na vypustenie vody pri mokrom vysávaní
  • Teleskopická trubica z nerezovej ocele
  • Vrátane vysoko odolnej 2,5-metrovej sacej hadice
  • Súčasťou veľká kombinovaná hubica na koberce a hladké podlahy
  • Vzduchový regulátor na rukoväti
  • K vysávaču dostanete tiež penové filtre, skladaný filter a vrecko na nečistoty
  • Bez batérie a nabíjačky (k dispozícii samostatne)

Einhell TE-VC 36/30 Li S-Solo je členom rodiny Power X-Change

Priemyselný vysávač sa radí medzi produkty z rodiny Power X-Change, vďaka čomu je možné jednu a tú istú batériu použiť do viac ako 250 kompatibilných zariadení pre váš dom, dielňu či záhradu.

Priemyselný vysávač Einhell TE-VC 36/30 Li S-Solo

Priemyselný vysávač má dva režimy prevádzky

Vyberte si taký výkon, ktorý budete potrebovať. ECO režim má nižší výkon, ale výdrž batérie je predĺžená. V BOOST režime sa dočkáte zvýšeného sacieho výkonu, ktorý oceníte pri náročných upratovaniach či hĺbkovom čistení kobercov. Priemyselný vysávač Einhell TE-VC 36/30 Li S-Solo ľahko prispôsobíte svojim potrebám.

Priemyselný vysávač Einhell TE-VC 36/30 Li S-Solo

Podpora technológie Twin-Pack

Na zaistenie optimálneho výkonu vysávača Einhell TE-VC 36/30 Li S-Solo môžete využiť dve 18-voltové batérie Power X-Change. Tie sa postarajú o dlhotrvajúcu prevádzku a efektívnu použiteľnosť zariadenia, vďaka podpore sacieho výkonu až 150 mbar. Batérie síce nie sú súčasťou priemyselného vysávača Einhell TE-VC 36/30 Li S-Solo, ale dajú sa ľahko samostatne dokúpiť.

Priemyselný vysávač Einhell TE-VC 36/30 Li S-Solo

30-litrová nádoba na nečistoty

Vnútri vysávača Einhell je umiestnená 30-litrová nerezová nádoba, v ktorej sa bude zhromažďovať neporiadok a odpad rôznych materiálov. Takto veľký objem oceníte pri veľkých a dlhotrvajúcich upratovaniach bez nutnosti ju čo chvíľu vyprázdňovať.

Priemyselný vysávač Einhell TE-VC 36/30 Li S-Solo

Einhell TE-VC 36/30 má držiak na príslušenstvo

Na tele priemyselného vysávača je umiestnený praktický držiak príslušenstva. Všetko potrebné na upratovanie tak budete mať vždy po ruke. Ľahko do neho uložíte teleskopické sacie rúrky aj hubice. Einhell TE-VC 36/30 bol navrhnutý s ohľadom na jednoduché používanie a uskladnenie.

Priemyselný vysávač Einhell TE-VC 36/30 Li S-Solo

Priemyselný vysávač zvláda aj mokré vysávanie

Einhell TE-VC 36/30 disponuje odtokovou skrutkou kvôli ľahkému vyprázdňovaniu nádoby po mokrom vysávaní. Toto praktické riešenie vám ušetrí čas aj námahu s čistením vysávača Einhell TE-VC 36/30.

Priemyselný vysávač Einhell TE-VC 36/30 Li S-Solo

Široké príslušenstvo súčasťou balenia

Na zaistenie precízneho upratovania je súčasťou vysávača Einhell TE-VC 36/30 rozmanité príslušenstvo, medzi ktoré patria 3 rôzne hubice. Kombinovanú hubicu využijete na bežné vysávanie na rôznych typoch podláh. So štrbinovou hubicou sa ľahšie dostanete do horšie prístupných miest, ako sú medzery medzi nábytkom. S nasadenou hubicou na čalúnenie môžete šetrne vysávať mäkké povrchy, ako sú matrace, autosedadlá či sedačky.

Maximálna doba prevádzky na jedno nabitie batérie v režime ECO / BOOST

36 V prístroje radu PXC pracujú tiež s dvoma batériami s rôznymi kapacitami; v takom prípade je potrebné predpokladať výkon batérie s nižšou kapacitou


Parametre a špecifikácia

Typ vysávača

Typ vysávača Viacúčelový

Typ povrchu

Typ povrchu Všetky druhy podláh

Určenie

Typ upratovania Mokré čistenie, Suché čistenie

Filtre

Typ filtra Penový filter, Papierový filter

Hlučnosť

Hlučnosť 76 dB

Zberná nádoba

Objem 30 l
Materiál Kov

Rozmery a hmotnosť

Šírka 38,5 cm
Výška 46,5 cm
Hĺbka 63,5 cm
Hmotnosť 9,2 kg

Vlastnosti

Materiál trubice Kov

Farba

Farba Čierna, Červená, Antikoro

Typ produktu

Typ produktu Zariadenie

Akumulátor

Napätie 36 V
Aku program Einhell Power-X-Change
Kód:  BOF253
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  2347140

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08