Obnoviť stránku

Einhell Aku TC-VC 18/20 Li S-Solo Classic

3,5 4 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
79,90 €

Einhell Aku TC-VC 18/20 Li S-Solo Classic

Akumulátorový vysávač Einhell Aku TC-VC 18/20 Li využijete na mokré aj suché sanie, čo z neho robí vynikajúceho pomocníka na dokonalé upratovanie domu, dielne, terasy, balkóna či interiéru automobilu. Nádrž vysávača je vyrobená z nerezovej ocele a má kapacitu 20 litrov, takže sa do nej zmestí veľké množstvo nečistôt aj kvapaliny. Na vysávači na mokré a suché vysávanie je zabudovaná praktická ofukovaciaprípojka, ktorá slúži na prefúknutie a zbavenie nečistôt ťažko prístupné miesta, ako napr. rohy, úzke priestory v kúpeľni alebo v kuchyni. Pre ľahké používanie je vysávač vybavený veľkou sacou tryskou s vložkou na koberce a hladké podlahy a taktiež kĺbovým konektorom, ktorý vám pomôže vyčistiť aj zle prístupné miesta. So štrbinovou hubicou vysajete úzke priestory, ako napríklad interiér automobilu. Einhell Aku TC-VC 18/20 Lije výkonným vysávačom z rodiny produktov Power X-Change, na jeho prevádzku teda nepotrebujete elektrickú zásuvku, ale vysoko kvalitné lítium-iónové batérie, ktoré potom možno použiť aj v inom zariadení toho istého radu. K vysávaču rovno obdržíte prachové vrecko, skladaný filter a penový filter. Na tele vysávača Einhell Aku TC-VC 18/20 Li S-Solo je praktický držiak príslušenstva, vďaka čomu budete mať všetko potrebné neustále poruke. Jednoduchá manipulácia je zaistená pomocou štyroch otočných koliesok a držadla umiestneného na kryte.

Kľúčové vlastnosti vysávača Einhell Aku TC-VC 18/20 Li S-Solo

  • Priemyselný vysávač Einhell Aku TC-VC 18/20 na mokré a suché sanie
  • Nádrž z nerezovej ocele má objem 20 litrov
  • Kĺbový konektor na čistenie horšie dostupných miest
  • Vysávač Einhell TC-VC 18/20 umožňuje funkciu sania aj fúkania
  • Praktický držiak na tele vysávača slúži na uloženie príslušenstva
  • Hadica s priemerom 36 milimetrov udržuje vysoký prúd vzduchu
  • Einhell Aku TC-VC 18/20 je vybavený praktickou rukoväťou a kolieskami
  • Vysávač je dodávaný bez batérie a nabíjačky

Einhell Aku TC-VC 18/20 Li S-Solo je členom rodiny Power X-Change

Priemyselný vysávač sa radí medzi produkty z rodiny Power X-Change, vďaka čomu je možné jednu a tú istú batériu použiť do viac ako 250 kompatibilných zariadení pre váš dom, dielňu či záhradu.

Vysávač Einhell Aku TC-VC 18/20 Li S-Solo

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!


Komfortné vysávanie s dlhou hadicou

Dosiahnite pohodlne kamkoľvek a bez hrbenia. Vysávač Einhell Aku TC-VC 18/20 je vybavený sacou hadicou o dĺžke 1,5 metra. To vám zaistí väčší dosah na vysatie aj ťažko prístupných miest vášho domova či dielne. S vysávačom Einhell získate slobodu pohybu a flexibilitu pri každodennom upratovaní.

Vysávač Einhell Aku TC-VC 18/20 Li S-Solo

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!


Jednoduché prenášanie vysávača Einhell

Preniesť vysávač Einhell Aku TC-VC 18/20 na miesto určenia je hračka. Na vrchu zariadenia je umiestnená široká sklopná rukoväť. Počas používania oceníte dobrú manévrovateľnosť, ktorú zaisťujú štyri otočné kolieska.

Vysávač Einhell Aku TC-VC 18/20 Li S-Solo

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!


20-litrová nádoba na nečistoty

Vnútri vysávača Einhell je umiestnená 20-litrová nerezová nádoba, v ktorom sa bude zhromažďovať neporiadok a odpad rôznych materiálov. Takto veľký objem oceníte pri veľkých a dlhotrvajúcich upratovaniach bez nutnosti ju čo chvíľu vyprázdňovať.

Vysávač Einhell Aku TC-VC 18/20 Li S-Solo

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!


Priemyselný vysávač zvláda aj mokré vysávanie

Pustite sa do upratovania suchého aj mokrého neporiadku s vysávačom Einhell Aku TC-VC 18/20. Ten totiž obdržíte s kompletným príslušenstvom na efektívne a jednoduché upratovanie. Dostanete široký sortiment hubíc a filtrov na upratovanie domácnosti, dielne alebo kancelárie. Vysávač Einhell Aku TC-VC 18/20 sa ľahko prispôsobí vašim potrebám.

Vysávač Einhell Aku TC-VC 18/20 Li S-Solo

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!


Einhell Aku TC-VC 18/20 má držiak na príslušenstvo

Na tele priemyselného vysávača je umiestnený praktický držiak príslušenstva. Všetko potrebné na upratovanie tak budete mať vždy po ruke. Ľahko do neho uložíte teleskopické sacie rúrky aj hubice. Einhell Aku TC-VC 18/20 bol navrhnutý s ohľadom na jednoduché používanie a uskladnenie.

Maximálna doba prevádzky na jedno nabitie batérie


Parametre a špecifikácia

Typ vysávača

Typ vysávača Priemyselný

Určenie

Typ upratovania Vysávanie, Mokré čistenie, Suché čistenie

Napájanie

Typ napájania Aku
Napätie batérie 18 V

Zberná nádoba

Objem 20 l
Materiál Kov

Rozmery a hmotnosť

Šírka 32,1 cm
Výška 50,7 cm
Hĺbka 33 cm
Hmotnosť 5,38 kg

Vlastnosti

Materiál trubice Plast

Výbava a príslušenstvo

Hubica Na čalúnenie, Štrbinová
Násada Hadica

Farba

Farba Čierna, Červená

Typ produktu

Typ produktu Zariadenie

Akumulátor

Napätie 18 V
Kód:  BOF150
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  2347130

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12