Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Eichhorn Skladačka medvedík

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Eichhorn Skladačka medvedík

Celodrevená skladačka značky Eichhorn vyvedená v hravom dizajne malého medvedíka zaujme všetkých na prvý pohľad. Roztomilého medvedíka môže vaša ratolesť obliekať do rôznych zvrškov a topánok a vytvárať tak stále nové a nové kombinácie oblečenia. Všetkých 20 dielov, z ktorých je skladačka tvorená, sa ľahko schová do praktického dreveného boxu. Doprajte vašim deťom túto jednoduchú hru, ktorá zabaví na dlhé hodiny. Vhodné pre deti od 2 rokov veku.

Kľúčové vlastnosti skladačky Eichhorn

  • Široké spektrum oblečkov
  • Všetko sa ľahko uskladní v praktickom boxe
  • Hravý dizajn roztomilého medvedíka
  • Kvalitné celodrevené spracovanie

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa slovenskej legislatívy. Samozrejmosťou jee vyhlásenie o zhode CE.

 
 
 
 
 

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Dĺžka/hĺbka 14 cm
Šírka 14 cm
Kód:  HRAif4283
Produktové číslo:  4003046054019

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17