Obnoviť stránku

EHANG184 AAV

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

EHANG184 AAV

Prichádza revolúcia v cestovaní z miesta A do miesta B. Napadlo vás niekedy, že môžete mať vlastný drone, ktorý by vás prepravoval na obchodné stretnutia, do kancelárie a podobne. Už sa nemusíte venovať riadeniu, už sa nezaseknete nikde v zápche. Smart Drone EHANG184 AAV je bezpilotná kvadrokoptéra slúžiaca na prepravu jedného pasažiera. Dron sa pilotuje úplne sám len na základe vami zadanej požiadavky cieľového miesta na elektronickej mape, ktorú vám zobrazí ovládací tablet Drone.

Kľúčové vlastnosti

  • Revolučný spôsob prepravy
  • Bezpilotné ovládanie s cieľom na bezpečnosť cestujúceho
  • Veľmi malé rozmery a nízka váha v porovnaní s klasickou helikoptérou
  • Využíva iba elektromotory
  • Batéria zvládne až 23 minútový let rýchlosťou takmer 100 km/h
  • Nabíjanie trvá iba 2 - 4 hodiny
  • Jednoduché zadanie trasy na mape spolu so vzlietnutím a pristátím na jediné kliknutie

Zamerané na bezpečnosť cestujúceho

Štyri ramená a osem vrtulí dodá potrebnú vzletovú silu a bezpečnosť. Systém je koncipovaný tak, aby dron zvládol bezpečne pristáť aj s poruchou jednej vrtule prípadne s výpadkom jednej z napájacích sústav.

184 AAV má vstavaný bezpečnostný protokol, ktorý v prípade poruchy akéhokoľvek komponentu alebo výpadku spojenia s riadiacim centrom okamžite pristane na najbližšej možnej ploche. Celá komunikácia je šifrovaná a každý AAV má svoj vlastný bezpečnostný kľúč, aby nebolo možné dron vzdialene ovládnuť.

Riadiace centrum

Riadiace centrum vyhodnocuje nielen poveternostné podmienky v letovej výške, ale aj ostatné letové dráhy a všetky ostatné okolnosti, ktoré by mohli mať vplyv na hladký priebeh letu. V prípade akýchkoľvek pochybností alebo náhlych udalostí okamžite vyhodnocuje situáciu a za letu navedie dron na pristátie na najbližšie bezpečné miesto, alebo v prípade, že sa ešte len chystáte vzlietnuť, let zruší a zakáže do doby, než bude všetko v poriadku.

 

Parametre a špecifikácia

Pamäť

Batéria

Dĺžka nabíjania 240 min

Hmotnosť

Hmotnosť 200 000 g

Obsah balenia

Obsah balenia Dron
Kód:  LILYDR2
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13