Obnoviť stránku

Edimax IC-5170SC Smart Home Connect Kit

4,0 1 hodnotení

Edimax IC-5170SC Smart Home Connect Kit

Široký úhel záběru

Inteligentné zabezpečenie domácnosti

S bezdrôtovou IP kamerou Edimax dokonale zabezpečíte domácnosť v čase vašej neprítomnosti. Vďaka širokému uhlu záberu 180° a efektu rybieho oka je monitorovaný väčší priestor ako v prípade klasických WiFi kamier. Záznam je nahrávaný vo FullHD kvalite a ukladaný na MicroSD kartu alebo odosielaný do cloudového úložiska.


Prídavné senzory pre maximálne bezpečie

V zostave  okrem kamery nájdete aj dvojicu dverných (okenných) senzorov, PIR pohybové čidlo a snímač pre snímanie teploty a vlhkosti. Ak senzory zachytia nejaký pohyb, alebo zmenu, okamžite vám odošlú upozornenie na váš inteligentný telefón. Všetky zariadenia sú kompatibilné s akýmkoľvek WiFi routerom, takže pripojenie k sieti je veľmi jednoduché.


Dverové a okenné senzory

Pre dokonalé zabezpečenie domácnosti je dobré ustrážiť jednotlivé vstupy do objektu, ako sú okná alebo dvere. Pomocou prídavného senzora Edimax tento úkon zvládnete veľmi ľahko. Senzor stačí pripevniť na dvere (okno) a prepojiť s vašou bezdrôtovou WiFi sieťou. Pokiaľ dôjde k narušeniu, budete okamžite upozornení.


Senzor pohybu

Pasívny infračervený senzor pohybu (PIR) zaznamená každú zmenu teploty, vďaka čomu rozozná akýkoľvek pohyb v monitorovanej miestnosti. V prípade narušenia priestoru okamžite dostanete notifikáciu na váš inteligentný telefón.


Propojení s chytrým telefonem

Jedna aplikácia pre všetko

Pomocou múdrej mobilnej aplikácie EdLife ľahko nastavíte jednotlivé zariadenia a zasielanie notifikácií. Taktiež môžete sledovať v reálnom čase záznam kamery alebo teplotu a vlhkosť v monitorovanom priestore. Teraz  vám už nič neunikne a váš domov bude dokonale strážený, nech už ste kdekoľvek.


Maximálna flexibilita

Všetky záznamy z kamery môžete ukladať na cloudové úložisko ako je Edimax Cloud, Google Drive či Dropbox a získať k nim okamžitý prístup z akéhokoľvek mobilného zariadenia pripojeného k internetu.

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Šírka 40,8 mm
Výška 131,57 mm
Hĺbka 39,3 mm

Pripojenie

Pripojenie WiFi 2,4 GHz

Video

Maximálne rozlíšenie 1920 × 1080 px
Zorný uhol 180 °
Kompresia videa MJPEG, H.264

Vstupy a výstupy

Rozhraní MicroSD/SDHC slot, WiFi
Max. veľkosť SD karty 64 GB

Rozmery

Šírka 40,8 mm
Výška 131,57 mm
Hĺbka 39,3 mm

Využitie

Rozšíriteľnosť Otvorený systém
Oblasť využitia Zabezpečenie
Kód:  NF312k1
Produktové číslo:  IC-5170SC
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11