Obnoviť stránku

Edimax EW-7611ULB

4,0 8 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Edimax EW-7611ULB

Doplňte vaše zariadenie o WiFi adaptér s rýchlosťou spojenia až 150 Mbps. Miniatúrny adaptér disponuje aj rozhraním Bluetooth 4.0, vďaka ktorému pripojíte všetky Bluetooth zariadenia, ako sú mobilné telefóny, tablety, myši, klávesnice, tlačiarne a ďalšie. Adaptér nano veľkosti môžete pripojiť bez toho, aby blokoval ostatné porty. Nevadí ani jeho ponechanie v porte pri prenášaní spolu s notebookom alebo tabletom.

Kľúčové vlastnosti

  • Dva adaptéry v jednom
  • WiFi s rýchlosťou až 150 Mbps
  • Rýchly a úsporný Bluetooth 4.0
  • Kompaktný a prenosný dizajn
  • Jednoduchá konfigurácia

Moderná bezdrôtová technológia

Inteligentné riadenie výkonu nastaví intenzitu WiFi podľa vzdialenosti, aby bolo spojenie spoľahlivé a s maximálnou rýchlosťou, bez plýtvania energiou. Keď je bezdrôtový prenos nečinný, dôjde k značnej úspore energie. Aj najnovší Bluetooth 4.0 exceluje práve v nízkej spotrebe, ale ponúka aj 8-krát vyššiu rýchlosť (až 24 Mbps) oproti svojim predchodcom.

 

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Funkcie WPS
Kód:  NE758g1
Produktové číslo:  EW-7611ULB
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16