Obnoviť stránku

Edimax BR-6228nS V3

4,7 33 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Edimax BR-6228nS V3

Päť zariadení v jednom získate obstaraním tohto skvelého multifunkčného routeru. Podľa aktuálnych potrieb ho môžete využiť ako router, extender, prístupový bod, WiFi bridge alebo WISP. Záleží len na vás, ktorý z režimov bude využívať vysokoziskovú anténu vylepšujúcu kvalitu a dosah WiFi signálu. Zariadenie ohromí nielen svojim výkonom s rýchlosťou prenosu až 150 Mb / s, ale predovšetkým nízkou obstarávacou cenou.

Užitočné funkcie

  • Vytvorenia až 5 oddelených bezdrôtových sietí
  • Sieť pre hostí, ktorá je izolovaná od hlavnej siete
  • Pripojenie k sieti Wi-Fi pomocou tlačidla WPS

iQ

Neskúseným používateľom sa ponúka funkcie iQ Setup, pomocou ktorej zvládne konfiguráciu sieťového zariadenia aj úplný laik. Po zapojení stačí otvoriť webový prehliadač a iQ Setup vás bez ďalších zbytočných inštalácí prevedie nastavením behom pár kliknutí myšou.

Jednoduchá rýchla a efektívna správa siete nikdy nebola jednoduchšia vďaka iQoS. Sami si zvolíte, aká prevádzka má pre vás v sieti väčšiu prioritu. Tá je potom uprednostňovaná k maximálnej spokojnosti. Súbežné hranie on-line hier, streamovanie videa, telefonovanie cez VoIP nebude žiadnym problémom.
Obsah balenia:
WiFi router
Napájací adaptér
RJ45 kábel
Užívateľská príručka

Parametre a špecifikácia

Štandardy a frekvencie

Štandardy 802.11b, 802.11g, 802.11n

Funkcie

Funkcie Prístupový bod (Access point), Router, Extender, Klient

Rýchlosť

Rýchlosť WiFi prenosu 150 Mb/s

Konektory

LAN 4 ×
WAN
Kód:  NF045s1a
Produktové číslo:  BR-6228nS V3
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14