Obnoviť stránku

ECRU NEW YORK Curl Perfect Anti-Frizz Conditioner 240 ml

28,90 €

ECRU NEW YORK Curl Perfect Anti-Frizz Conditioner 240 ml

Je pre vás podstatné, aby vaše vlasy vyzerali zdravo a neodolateľne? Potom určite oceníte kondicionér ECRU NEW YORK s objemom 240 ml, je určený na vlnité a kučeravé a nepoddajné a krepovité vlasy. Kondicionér je po aplikácii nutné opláchnuť.

Dôležité vlastnosti kondicionéra ECRU NEW YORK Curl Perfect Anti-Frizz Conditioner 240 ml

  • Zásluhou tohto kondicionéra sa vaše vlasy stanú zdravými a krásnymi
  • Objem kondicionéra ECRU NEW YORK: 240 ml
  • Priamo určené na vlnité a kučeravé a nepoddajné a krepovité vlasy

Zloženie

*Water, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Isododecane, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Brassicamidopropyl Dimethylamine, Propanediol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Coconut Alkanes, Cetrimonium Chloride, Phospholipids, Neopentyl Glycol Diheptanoate, Fragrance, Octyldodecanol, Phenoxyethanol, Behentrimonium Chloride, Citric Acid, Isopropyl Alcohol, Panthenol, Glycine Soja (Soybean) Oil, Polyquaternium-6, Hydroxyethylcellulose, Polyquaternium-55, Coco-Caprylate/Caprate, Hydroxypropyl Guar, Polyquaternium-72, Disodium EDTA, Benzoic Acid, Hexyl Cinnamal, Dehydroacetic Acid, Limonene, Linalool, Hydrolyzed Rice Protein, Hydrolyzed Adansonia Digitata Seed Extract, Caprylyl Glycol, Benzyl Alcohol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Crambe Abyssinica Seed Oil, Mangifera Indica (Mango) Seed Butter, Persea Gratissima (Avocado) Fruit Extract, Saccharum Officinarum (Sugarcane) Extract, Citrullus Lanatus (Watermelon) Seed Extract, Tocopherol, Hydrolyzed Barley Protein, Chlorphenesin, Sorbic A

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ produktu Kondicionér

Určenie

Určenie Pre ženy

Zloženie

Špecifické zloženie Bez parabénov, Bez sulfátov

Účinok

Účinok Ochrana, Krepatenie

Typ vlasov

Typ vlasov Vlnité a kučeravé, Nepoddajné a krepovité

Objem

Objem 240 ml

Typ vlasovej výživy

Typ prípravku Oplachová
Kód:  KSVL7925
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  669259003813

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17