Obnoviť stránku

Ecomed WL-50E

Ecomed WL-50E

Budík Ecomed WL-50E s LED osvetlením vám spríjemní každodenné prebúdzanie a zaručí dobrý začiatok nového dňa. Nechajte sa prebudiť klasickým zvonením, peknou hudbou zo vstavaného rádia alebo prírodným zvukom, ktorý si môžete vybrať z desiatich možností, ako je štebotanie vtákov či zurčanie vody. Skvelou vychytávkou je simulácia východu slnka, ktorá vaše telo pomaly a prirodzene pripraví na prechod z noci na deň, pričom intenzita svetla sa plynulo zvyšuje 15, 30, 45, 60 a 90 minút pred zazvonením budíka. Samozrejmosťou je aj umelý západ slnka so znižujúcou sa intenzitou svetla, ktorý vám uľahčí zaspávanie a vy sa tak ľahko ponoríte do sladkého spánku.

Kľúčové vlastnosti

  • Budík s LED osvetlením a integrovaným FM rádiom
  • Budenie signálom, rádiom alebo prírodným zvukom
  • 10 prírodných zvukov
  • Simulácia východu a západu slnka
  • Zvyšujúca a znižujúca sa intenzita svetla
  • Funkcia opakovaného alarmu Snooze
  • Zobrazenie času a dňa v týždni
  • Dobre čitateľný modrý LCD displej

Skvelý pomocník na každý nočný stolík

Budík disponuje funkciou opakovaného alarmu Snooze, vďaka ktorej nezaspíte a ktorá vám umožní spať o niečo dlhšie. Medzi ďalšie funkcie patrí zobrazenie času a dňa v týždni. Na hodiny výborne uvidíte aj za veľkej tmy uprostred noci vďaka dobre čitateľnému modrému LCD displeju. Prednosťou budíka je aj dlhá životnosť a energetická úspora LED osvetlenia. Kúpte si tento špičkový svetelný budík, s ktorým sa vám bude príjemne vstávať a zaspávať.

 

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka 1,65 cm
Výška 1,9 cm
Hĺbka 0,8 cm
Hmotnosť 330 g

Ukazovateľ času

Ukazovateľ času Digitálny
Kód:  MEDSVB001
Produktové číslo:  23600
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19