Obnoviť stránku

Ecomed BU-92E

2,5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Ecomed BU-92E

Starostlivosť o vlastné zdravie alebo zdravie blízkych je vždy dôležitá vec. Teraz sa však môžete spoľahnúť na praktický tlakomer, ktorý si môžete zobrať všade so sebou a on sa bude starať o dohľad nielen nad vaším krvným tlakom. Je veľký ako väčšie hodinky a vďaka tomu sedí na ruke vždy pohodlne. Okrem rozmerov vyniká veľmi presným meraním krvného tlaku, srdcového tepu, detekciou prípadných arytmií a zaznamenáva aj priemerné hodnoty. Namerané údaje zobrazuje pomocou digitálnych číselníkov a farebnej stupnice WHO.

Kľúčové vlastnosti

  • Kompaktné rozmery
  • Nízka hmotnosť
  • Meranie tlaku a tepu
  • Detekcia arytmií
  • Prehľadný displej
  • Farebná stupnica WHO
  • Nastaviteľná manžeta
  • Puzdro a batéria súčasťou balenia

Je spoľahlivý a presný

Najvyšší dôraz je pri takto dôležitom prístroji samozrejme kladený na spoľahlivosť a presnosť. Tlakomer Ecomed BW-82E dokáže merať systolický a diastolický krvný tlak v rozsahu 40 – 260 mmHg a zobrazuje ho veľmi prakticky pomocou farebnej stupnice WHO. Je schopný merať srdcový tep v rozmedzí od 40 do 180 úderov za minútu. Veľmi výhodnou funkciou je tiež schopnosť detekovať prípadné srdcové arytmie.

Má dobrú pamäť

Tlakomer Ecomed BW-82E má vlastnú pamäť pre 2 osoby, pričom pre každú má vyhradenú až 60 pozícií. Je napájaný dvojicou batérií 1,5 V AAA LR03, ktoré sú súčasťou balenia a pri prevoze iste oceníte, takisto priložené, praktické ochranné puzdro. Myslené je aj na úsporu batérie, a preto je zariadenie vybavené automatickým vypnutím po 2 minútach.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Typ Na rameno

Funkcie

Funkcie Automatické vypnutie, Delená pamäť pre dvoch používateľov, Detekcia arytmie, LCD displej, Pamäť

Rozhranie

Rozhranie NIE
Kód:  MEDTL005
Produktové číslo:  23205

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13