Obnoviť stránku

ECG XMS 333 U čierny

3,8 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ECG XMS 333 U čierny

Tento prístroj od firmy ECG je ideálny spoločník do domácnosti. Široké možnosti prehrávania, elegantný dizajn, možnosť inštalácie na stenu a prítomnosť diaľkového ovládača z neho robí praktického pomocníka pre prehrávanie hudby. Na výber máte veľké množstvo vstupov i prehrávaných formátov, je možnosť aj naladiť rádio. Všetko je podporené kvalitnými reproduktormi.

Kľúčové vlastnosti

  • Široké možnosti prehrávania
  • Budík s dvoma budiacimi časmi
  • Diaľkový ovládač
  • Odnímateľný stojan (možné nainštalovať na stenu)
  • Elegantný dizajn

Nalaďte si obľúbenú stanicu

Prehrávať hudbu môžete tiež z pamäťového zariadenia alebo smartfónu vďaka USB a AUX vstupu. Ochudobnení nebudete ani o možnosť počúvania obľúbenej rozhlasovej stanice vďaka digitálnemu PLL FM tuneru s možnosťou uloženia až 20 staníc.

Široké možnosti prehrávania

Mikrosystém so stojanom a vertikálnym dizajnom je vybavený CD prehrávačom, ktorý podporuje prehrávanie štandardných i prepisovateľných diskov. Kompatibilné sú tiež súbory vo formáte MP3, čo vám umožňuje vytvárať hudobné nosiče bez nutnosti prevodu do formátu CDA.

Zobuďte sa s hudbou

ECG XMS 1111 je ďalej vybavený budíkom s dvoma budiacimi časmi. Príjemné a pohodlné ovládanie obstaráva diaľkový ovládač a iste vás poteší tiež odnímateľný stojan, umožňujúci montáž mikrosystému na stenu.

Parametre a špecifikácia

Rádio

Typ tunera FM
Počet predvolieb 20 ×

Základné parametre

Výkon 10 W

Rozmery a hmotnosť

Šírka prehrávača 340 mm
Výška prehrávača 190 mm
Hĺbka prehrávača 100 mm
Kód:  WE102e3
Produktové číslo:  XMS 333 U Black
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18