Obnoviť stránku

ECG XMS 1111 biely

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ECG XMS 1111 biely

Elegantný hudobný prehrávač vo vertikálnom dizajne

Dodajte svojmu interiéru glanc sa štýlovým mikrosystémom ECG XMS 1111 U, ktorý prekvapí nielen svojím vertikálnym dizajnom, ale aj výkonom. Vybavený je CD prehrávačom, ktorý podporuje prehrávanie ako štandardných CD, tak prepisovateľných CD-R / RW diskov, vrátane formátu MP3.


kľúčové vlastnosti

  • Vysoký celkový výkon 30 W
  • PLL - digitálny FM tuner
  • AUX in vstup pre prehrávač a telefón
  • Prehrávanie až 64 GB hudby vo formáte MP3
  • prednastavený ekvalizér
  • Možnosť zavesenia na stenu

Prehrávanie hudby z USB a CD

Svojou prítomnosťou vás iste poteší aj USB vstup umožňujúci prehratie hudby z pamäťového zariadenia alebo AUX vstup, ktorý zaručí možnosť prehrávania hudby z chytrého telefónu alebo MP3 prehrávača. Ochudobnení nebudete ani o možnosť počúvania obľúbenej rozhlasovej stanice vďaka digitálnemu PLL FM tunera s možnosťou uloženia až 20 predvolieb pre FM stanice.



Praktické diaľkové ovládanie

Zariadenie je vybavené aj budíkom s dvoma budiacimi časy alebo slúchadlovým výstupom, vďaka ktorému si budete môcť užívať nekonečného prísunu hudby, bez toho aby ste kohokoľvek rušili. Užívateľsky príjemné a pohodlné ovládanie Vám zaručí diaľkový ovládač a iste vás poteší tiež odnímateľný stojan umožňujúci ľahkú montáž mikrosystému na stenu.

Parametre a špecifikácia

Rádio

Typ tunera FM
Počet predvolieb 20 ×

Základné parametre

Výkon 30 W

Rozmery a hmotnosť

Šírka prehrávača 547 mm
Výška prehrávača 247 mm
Hĺbka prehrávača 114 mm
Kód:  WE102j12
Produktové číslo:  XMS 1111 White
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02