Obnoviť stránku

ECG RSM 02

4,4 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ECG RSM 02

Ručný mixér ECG RSM 02 prestavuje nepostrádateľného pomocníka do kuchyne. Tento ručný mixér je nenáročný na priestor v kuchyni, ale zároveň vám ponúka kvalitný a silný výkon 300 W a množstvo praktických funkcií, vrátane otočnej nádoby na miešanie, takže zastane aj o mnoho drahšieho kuchynského robota. Vysoko výkonný motor ponúka päť rýchlostí prevádzky a tiež veľmi užitočnú rýchlosť Turbo.

Pomocou mixéra môžete šľahať, miešať či hniesť. K dispozícii je otočná nádoba s mechanickým pohonom s objemom 3,3 litra a možnosťou aretácie vo vyklopenej polohe. Môžete teda miešať a šľahať bez toho, aby ste museli mixér držať, čo vám veľmi uľahčí prácu v kuchyni a ušetrí čas. Samozrejmosťou je tiež možnosť použitia bez nádoby a stojanu.   Hnetacie a šľahacie háky sú vyrobené z ocele, takže s nimi možno spracovávať aj horúce pokrmy. Mixér má ergonomicky tvarovanú rukoväť, aby vám výborne padol do ruky.

Technické parametre

Objem misy:
3,3 l

Príkon:
300 W

Obsah balenia:
plastová misa 3,3 l
2 ks šľahacích metličiek
2 ks hnetacích hákov

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Príkon 300 W
Počet rýchlostí 5
Funkcie Miesenie, Šľahanie
Objem nádoby 3,3 l
Materiál nádoby Plast

Príslušenstvo

Príslušenstvo Základňa, Miesiace metly, Šľahacie metly, Stojan s misou
Kód:  EAV4241g
Produktové číslo:  340420254958
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01