Obnoviť stránku

ECG RK 2010 OT

4,5 27 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ECG RK 2010 OT

Rýchlovarná kanvica ECG RK 2010 OT s veľkým objemom 2 litre v antikorovom a čiernom vyhotovení s modrým podsvietením vám bude spoľahlivo pripravovať vodu na kávu alebo čaj. Kanvica je vybavená 360° otočnou základňou. Samozrejmosťou je odnímateľný a umývateľný filter, ktorý bráni vodnému kameňu vytekať z kanvice. Voda uvarená v tejto kanvici je tak bez akýchkoľvek nečistôt.

Kanvica disponuje ochranou proti prehriatiu pri jej zapnutí bez vody a protišmykovými nôžkami, aby bola manipulácia s ňou čo najbezpečnejšia. Dlhú životnosť navyše zaručuje stredový konektor OTTER. Kanvica je spoľahlivá a svojim dizajnom elegantná, a preto ozdobí vašu kuchyňu či kanceláriu.

Rozmery:

  • Šírka 21,3 cm
  • Výška 23,4 cm
  • Hĺbka 16,4 cm

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Nerez

Vlastnosti

Objem 2 l
Vlastnosti Filter, Otočná základňa
Funkcie Ochrana proti chodu naprázdno, Ochrana proti prehriatiu, Kontrolka chodu
Príkon 2 000 W
Typ filtra Vyberateľný

Farba

Farba Čierna
Kód:  EAN1237q
Produktové číslo:  341110904958
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06