Obnoviť stránku

ECG RK 1795 ST Champagne

2,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ECG RK 1795 ST Champagne

Hľadáte kanvicu, ktorá bude nielen funkčná, ale hlavne osobitá? Tento model od značky ECG Vás očarí svojimi premyslenými detailmi a krémovo matnou farbou champagne. Nechajte sa už pri pohľade na ňu upokojiť a naladiť na Vašu chvíľu zaslúženého odpočinku. Antikorové prevedenie je veľmi odolné a spolu s kvalitným stredovým konektorom STRIX sa postará o dlhú životnosť kanvice. Komfortný objem 1,7 litra v kombinácii s vysokým príkonom zabezpečí, aby ani prípadná návšteva nečakala na horúci nápoj zbytočne dlho. 

Kľúčové vlastnosti

  • Veľký objem kanvice 1,7 l
  • Kvalitné antikorové prevedenie
  • Vysoký príkon 1850 až 2100 W
  • Vyberateľný filter proti vodnému kameňu
  • Štýlový dizajn vo farbe champange

Prepracované detaily

Elegantné krivky kanvice pristanú nejednej kuchyni, pripočítajte k tomu netradične riešené dizajnové ucho a máte kúsok, ktorý s radosťou vystavíte na kuchynskej linke. K tomu svetlo jemné champagne prevedenie kanvice spolu s decentnou modrou indikáciou prevádzky Vašu kuchyňu krásne zútulnia. 

Krása nie je všetko

Kanvica pracuje s vysokým príkonom, vďaka ktorému budete mať kávu rýchlo pripravenú. Aby sa táto sila neobrátila proti Vám, je zároveň kanvica vybavená mnohými bezpečnostnými prvkami. Samozrejmosťou je skryté výhrevné teleso, kanvica však má aj ochranu proti prehriatiu. Nemusíte sa tak obávať nešťastia, ak omylom zapnete kanvicu bez vody vo vnútri. 

 

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Nerez

Vlastnosti

Objem 1,7 l
Príkon 2 100 W
Typ filtra Vyberateľný

Farba

Farba Champagne
Kód:  EAN1237x3
Produktové číslo:  341112384958
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18