Obnoviť stránku

ECG RK 1766 White

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ECG RK 1766 White

Pokiaľ zháňate rýchlovarnú kanvicu, v ktorej sa nebude tvoriť kameň na špirále, kanvica ECG RK 1766 bude tá pravá pre vás. Rýchlovarná kanvica ECG má výhrevné teleso skryté a tak nalievate vodu iba do samotnej nádoby. Kanvica je vyrobená z antikorového lakovaného materiálu v modernom vyhotovení. Bude sa na každej kuchynskej linke vynímať, a preto ju prestanete schovávať. Tým pádom ju budete mať vždy po ruke. Navyše rýchlovarná kanvica ECG RK 1766 má navíjací kábel, čo je skvelé riešenie pre umiestnenie kanvice na kuchynskej linke. Žiadne zbytočné káble sa po linke nebudú povaľovať.

Kľúčové vlastnosti rýchlovarnej kanvice ECG RK 1766 v bielej farbe

  • Rýchlovarná kanvica so skrytým vyhrievacím telesom
  • ECG RK 1766 je vyrobená z antikorového lakovaného materiálu
  • Navíjací kábel a otočná základňa
  • Umývateľný filter proti vodnému kameňu
  • Ochrana proti prehriatiu pri zapnutí bez vody
  • Svetelné podsvietenie pri prevádzke
  • V bielej farbe (white)

Vychytávky rýchlovarnej kanvice ECG RK 1766

Rýchlovarná kanvica ECG RK 1766 má objem 1,7 litrov, takže aj pri návšteve bude príprava kávy otázka okamihu. Veľmi praktická je otočná základňa, vďaka ktorej budete mať držiak kanvice stále v správnej polohe pre uchopenie do ruky. Kanvica ECG RK 1766 má filter proti vodnému kameňu, ktorý z nej môžete ľahko vybrať, umyť a vrátiť ho späť, aby vaša káva mala stále skvelú chuť.

Ovládanie rýchlovarnej kanvice ECG RK 1766

Rýchlovarnú kanvicu ECG RK 1766 nikdy nespálite. Je totiž vybavená ochranou proti prehriatiu pri zapnutí bez vody. Pri otvorení viečka je dostatočne veľký priestor pre nalievanie vody. Kanvica sa ovláda jedným tlačidlom zapnúť/vypnúť. Nie je nič jednoduchšie. Ak je kanvica v prevádzke, dá vám to najavo svetelným podsvietením.  

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Plast

Vlastnosti

Objem 1,7 l
Vlastnosti Filter, Otočná základňa, Skrytá špirála
Funkcie Ochrana proti prehriatiu, Kontrolka chodu
Príkon 2 000 W
Typ filtra Vyberateľný

Farba

Farba Biela
Kód:  ECGRK003
Produktové číslo:  8592131306196
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14