Obnoviť stránku

ECG PCB 538 biela

4,5 64 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ECG PCB 538 biela

Automatická pekáreň na domáci chlieb s dvoma hnetacími hákmi s plne automatickou prípravou - stačí vložiť suroviny, vybrať jeden z 10 elektronických programov a počkať na hotový chlieb. V prípade potreby vložiť ďalšie prímesi je používateľ upozornený zvukovým signálom. Pri príprave chleba môžete vyberať z troch úrovní prepečenia kôrky - svetlá, stredná a tmavá. Na jednoduchú obsluhu je určených niekoľko tlačidiel a prehľadný LCD displej. Vyberateľné súčasti môžete umývať v umývačke riadu.
Parametre a špecifikácia:
Príkon:
800 W

Počet programov:
10

Hmotnosť chleba:
Maximálne 1,3 kg

Stupne prepečenia kôrky
svetlý, stredný, tmavý

Programy:
BASIC (Klasik) - pre biely pšeničný a hnedý ražný chlieb, tiež pre chlieb ochutený bylinkami a hrozienkami. Tento program sa používa najviac.
QUICK (Sprint) - na rýchlu prípravu bieleho, pšeničného a ražného chleba. Chlieb pečený v tomto režime je menší a má hustý stred.
FRENCH (Toastový) - na pečenie ľahkého chleba, francúzskeho chleba s chrumkavou kôrkou a ľahkým stredom.
RAPID (Sladký) - miešanie, kysnutie a pečenie chleba za extra krátky čas. Je nutné použiť vodu (alebo iné tekuté zložky) s teplotou 48-50 °C.
WHOLE WHEAT (Celozrnný) - na pečenie celozrnného chleba. Toto nastavenie poskytuje dlhší čas na predhriatie a napučanie zŕn. S týmto programom neodporúčame používať funkciu TIME (Čas) -/+.
CAKE (Tortu) - pri tomto nastavení sa premiešajú zložky a potom sa pečú nastavený čas. Odporúčame najskôr zamiešať zložky do dvoch dielov a tie potom vysypať do misky na pečenie.
DOUGH (Príprava) - v tomto režime sa pripraví len cesto bez pečenia. Cesto po príprave môžete použiť na chlebové rožky, pizzu atď. Pri tomto nastavení môžete pripraviť v pekárni akékoľvek cesto.
BAKE (Pečenie) - na pečenie hnedého chleba alebo torty.
JAM (Marmeláda) - príprava džemu z čerstvého ovocia alebo marmelády.
SANDWICH (Sendvič) - na pečenie ľahkého chleba s mäkkou a hrubou kôrkou.

Odložený štart:
13 hodín

Farba:

biela

Rozmery:

420 × 240 × 280 mm

Hmotnosť:
6,5 kg

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Biela

Vlastnosti

Príkon 800 W
Hmotnosť náplne 1 300 g
Počet hákov 2 ks
Vlastnosti Displej

Funkcie a programy

Funkcie Odložený štart, Udržiavanie teploty, Pozastavenie pečiaceho programu, Akustický signál
Počet programov 10

Príslušenstvo

Príslušenstvo Hák/y na miesenie
Kód:  EAV6102
Produktové číslo:  340830024958
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01