Obnoviť stránku

ECG MTD 2004 BA

4,5 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ECG MTD 2004 BA

Cenovo dostupná, mikrovlnná rúra ECG MTD 2004 BA vám uľahčí prípravu rôznych pokrmov vďaka veľkému výberu voliteľných programov. Vnútorný objem spotrebiča je 20 l a mikrovlnný výkon až 700 W. Automatické menu má až 8 prednastavených programov, s ktorými ľahko a rýchlo pripravíte pizzu, ryby, cestoviny a polievky. Priemer otočného taniera je 25,5 cm a poradí si tak aj s väčšími taniermi. Táto mikrovlnná rúra ponúka 5 úrovní ohrevu. Ďalej disponuje funkciou rozmrazovania podľa hmotnosti či podľa času. Iste oceníte aj praktické fázové varenie, ktoré kombinuje napríklad rozmrazovanie s následným varením. Vy sa tak budete môcť venovať iným činnostiam bez toho, aby ste museli neustále kontrolovať chod rúry.

 

Bezpečnostná poistka, čitateľný displej


Samozrejme nesmieme zabúdať ani na bezpečnosť, ktorá je obzvlášť dôležitá v rodinách s malými deťmi. Pre takéto prípady je mikrovlnná rúra ECG MTD 2004 WA vybavená detskou poistkou, ktorá zamedzuje vzniku častých nehôd. Za tmy oceníte aj čitateľný displej s hodinami, ktorý vás bude informovať o čase. Mikrovlnná rúra ECG MTD 2004 WA sa stane vaším nenahraditeľným pomocníkom v kuchyni.

Kód:  EAV2216l
Produktové číslo:  310511064958
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13