Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

ECG MH 178 vario

4,6 27 hodnotení
97,52 €

ECG MH 178 vario

Variť, vyprážať, piecť a pritom udržať čistú hromadu riadu, to je sen každého moderného človeka. S multifunkčným hrncom ECG MH 178 vario sa váš sen o čistej kuchyni a skvelom jedle stane každodennou realitou.

Multifunkčný hrniec zvláda naozaj veľa činností: pomalé varenie, dusenie, vyprážanie, fritovanie, grilovanie, zapekanie, varenie v pare aj prípravu fondue. Stačí jednoducho nastaviť požadovaný spôsob prípravy a hrniec sa o všetko ostatné postará sám. Popri všetkých vymenovaných schopnostiach je hrniec vybavený potrebným príslušenstvom. Disponuje 6 vidličkami na fondue, mriežkou na varenie v pare, mriežkou na grilovanie a fritovacím košom.

Vďaka spojeniu všetkých spôsobov prípravy jedla do jedného hrnca získa vaša domácnosť nový rozmer: každý deň sa môžete tešiť na rôzne gastronomické zážitky, ktorých pôvodcom budete jediny vy, ale tiež sa nemusíte obávať neporiadku. Všetky jedlá spracováva hrniec vo vyberateľnej nádobe, ktorú jednoducho vyberiete a umyjete. Skomprimovanie vašej kuchyne do jedného hrnca má ešte jednu výhodu: hrniec sa vojde úplne všade, takže šetrí miesto aj v miniatúrnych kuchynských priestoroch.

 

Hlavné prednosti

  • Vhodný pre pomalé varenie, dusenie, vyprážanie, fritovanie, grilovanie, zapekanie, varenie v pare, fondue
  • Vyberateľná nádoba s nepriľnavým povrchom
  • Jednoduchá údržba
  • Jednoduchá manipulácia
  • Dotykový display
  • Úspora miesta v kuchyni
  • Rozmery hrnca: 330 × 330 × 260 mm
 

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Multifunkčný hrniec

Objem

Objem 5 l

Funkcie

Funkcie Časovač, Udržanie teploty, Termostat, Displej, Automatické programy

Funkcie

Spôsob prípravy jedla Varenie v pare, Dusenie, Pečenie, Smaženie, Grilovanie, Varenie, Fritovanie, Pomalý var

Počet programov

Počet programov 9

Vlastnosti

Príkon 1 500 W
Materiál hrnca Nepriľnavý, Plast
Objem 5 l
Kód:  EAD1403e7
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  340920024958
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19