Obnoviť stránku

ECG KT 300 HM

4,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ECG KT 300 HM

Doma, v kancelárií, v dielni alebo v garáži - presne na tých miestach uvítate rýchlo vytvorené teplo. Elektrické kúrenie v priebehu okamihu vyžaruje teplo do priestoru, a tak nemusíte čakať príliš dlho. Len čo v miestnosti teplota stúpne, výhrevné teleso pozvoľna obmedzí svoj výkon, a tým klesne aj spotreba energie. Môžete využiť aj osciláciu na rozloženie tepla do priestoru alebo časovač nastaviteľný do 24 hodín. Kúrenie má jednoduché ovládanie. Odkiaľkoľvek v miestnosti jednoducho zvýšite nastavenie teploty pomocou diaľkového ovládača. Informovať vás bude displej.


Maximálny komfort

Kúrenie s možnosťou nastavenia teploty a aromatizácie

Maximálny komfort

Elektrické kúrenie je vybavené PTC vyhrievacím článkom, ktorý zaistí efektívny ohrev pri nastaviteľnej teplote 15 – 35 °C. Komfort v domácnosti zabezpečí aj možnosť aromatizácie vzduchu.


Pohodlné použitie

Nastaviť možno aj zvlhčovač vzduchu s voliteľnou intenzitou a smerom zvlhčovania. Osciláciu možno nastaviť v rozsahu 80°. Pohodlnú obsluhu zabezpečí diaľkové ovládanie.

Pohodlné použitie

Diaľkové ovládanie na ovládanie základných funkcií


Inteligentné kúrenie

Automatické vypnutie aj zapnutie

Inteligentné kúrenie

Kúrenie disponuje príkonom 1 200/2 000 W. Napriek tomu je šetrné k vašej peňaženke aj životnému prostrediu. Vďaka automatickému ECO režimu pre efektívnu prevádzku sa automaticky spustí pri poklese teploty pod 18 °C, vypne sa pri dosiahnutí teploty 22 °C v miestnosti.


Parametre

  • Plastový mriežkový prachový filter priestoru na nasávanie vzduchu
  • Nádržka na vodu 1,6 l
  • Časovač prevádzky až na 12 hodín
  • Ovládací dotykový panel na hornej časti
  • Aut. vypnutie v prípade prevrhnutia
  • Elegantné biele vyhotovenie
ECG KT 300
Kód:  ECGTO003
Produktové číslo:  341810164958
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04