Obnoviť stránku

ECG ERB 21792 WA ++

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ECG ERB 21792 WA ++

Kombinovaná voľne stojaca chladnička ECG ERB 21792 WA ++ zaujme veľmi úspornou prevádzkou a šikovne riešeným vnútorným priestorom, ktorý celkovo pojme 275 l. Vyhovejú tak požiadavkám každodenného chodu domácnosti. Vďaka svojej efektivite sa vyznačuje nízkymi nákladmi, s energetickou triedou A ++ sa nemusíte báť, že by bola záťažou pre váš rozpočet.

Chladiaca časť s vnútorným objemom 202 l je vybavená 4 poličkami s možnosťou výškového nastavenia, takže si priestor ľahko prispôsobíte meniacim sa potrebám. Rozmerný box na zeleninu a ovocie pojme aj dlhé uhorky. Vo dverách nájdeme tri široké priehradky vrátane držiaka na vajíčka a formy na ľad. Pohodlne sa sem zmestí aj veľká fľaša na limonádu.

Spodná mraziaca časť je Automatické rozmrazovanie a je rozčlenená tromi priehľadnými boxy, kam sa zmestia aj veľké kusy mäsa. Praktická je možnosť zmeny smeru otvárania dvierok a nastaviteľné nožičky, takže či už chladničku postavíte kamkoľvek, vždy sa bude pohodlne používať. S bielym prevedením navyše dobre zapadne do každej kuchyne.

Hlavné prednosti:

  • 4 poličky
  • Automatické rozmrazovanie mrazničky
  • Nastaviteľná výška nožičiek
  • Zmena otvárania dverí
  • Chladiace médium: R600a
  • Trieda mrazenia ****
  • Mraziaci výkon 4 kg/24 h

Kód:  FAC2211p
Produktové číslo:  310120074958
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06