Obnoviť stránku

ECG EDF 6036 QWA++

4,3 7 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ECG EDF 6036 QWA++

Doprajte úľavu svojim rukám a zaobstarajte si cenovo dostupnú voľne stojacu automatickú umývačku riadu ECG EDF 6036 QWA. Spotrebič sa pýši nielen kvalitným vyhotovením, ale aj jednoduchosťou ovládania a výkonnosťou. Navyše patrí do energetickej triedy A++, čo vám zaručí veľmi tichú a úspornú prevádzku, ktorá nepresiahne viac ako 0,92 kWh na jeden umývací cyklus. Umývačka tiež ponúka skvelé výsledky pri umývaní všetkých typov riadu s rôznym stupňom znečistenia, ktoré dosiahnete vďaka jej bohatým funkciám.

Kľúčové vlastnosti umývačky ECG EDF 6036 QWA++

  • Voľne stojaca umývačka riadu od spoločnosti ECG
  • 60 cm
  • 12 súprav riadu
  • 6 programov
  • Energetická trieda: A++
  • Odložený štart (3/6/9 h)
  • Nastaviteľná výška horného koša
  • Priehradka na príbory
  • Spotreba vody: 13 l/cyklus
  • ECO program, funkcia pre tablety 3 v 1
  • Aquastop

Jedinečné funkcie umývačky ECG EDF 6036 QWA

Umývačka ECG EDF 6036 QWA bielej farby sa pýši kvalitným vyhotovením s použitím antikorových materiálov. Pojme až 12 súprav riadu a tak ju zaručene ocenia aj početnejšie domácnosti. K dispozícii máte celkom 6 prednastavených umývacích programov, medzi ktorými rozhodne nechýba intenzívny program, rýchly program pre okamžité umytie riadu alebo praktický program ECO, ktorý je ideálny pre riad chúlostivejší na vysoké teploty. Veľkou výhodou je možnosť nastavenia odloženého štartu v niekoľkých stupňoch – a to na 3, 6 alebo 9 hodín. Samozrejmosťou je funkcia proti pretečeniu umývačky Aquastop.

Kvalitné vyhotovenie a jednoduchosť ovládania

Vnútro umývačky je riešené veľmi efektívne s ohľadom na potreby používateľa. Horný kôš je výškovo nastaviteľný a okrem toho obsahuje aj sklopnú plochu na šálky. Nechýba ani zvuková signalizácia konca umývania alebo automatická signalizácia nedostatku leštidla či soli. Zaiste oceníte nízku hlučnosť prevádzky, ktorá neprekračuje zvukovú hladinu 49 decibelov.

Parametre a špecifikácia

Typ umývačky

Typ umývačky Štandardná
Umiestnenie umývačky Voľne stojaca

Funkcie umývačky

Funkcie umývania Odložený štart
Bezpečnostné funkcie umývačky Detská poistka, Ochrana proti pretečeniu

Vlastnosti

Vlastnosti Nastaviteľné koše

Rozmery a hmotnosť umývačky

Výška umývačky 85 cm
Šírka umývačky 60 cm
Hĺbka umývačky 60 cm
Kód:  ECGMY004
Produktové číslo:  8592131238619
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01