Obnoviť stránku

EATON UPS 9SX 6000 VA Tower

4 106,16 €

EATON UPS 9SX 6000 VA Tower

Môže sa stať, že dôjde k výpadku elektrického prúdu chvíľku pred tým, ako ste uložili dokument. Dáta sú nenávratne preč a vy musíte zase začať od začiatku. Takéto krízové okamihy majú svoje riešenie: záložný zdroj, čiže UPS EATON UPS 9SX 6000 VA Tower. Konštrukčne je to skriňa s akumulátorom, ktorá poskytne dostatok elektrického prúdu pre všetko, čo inak zapájate do zásuvky. Záložný zdroj EATON UPS 9SX 6000 VA Tower využíva vyhotovenie On-line s dvojitou konverziou. Off-line UPS je veľmi jednoduchý, Line interactive pridáva reguláciu výstupného napätia. Špičkovým variantom je on-line s dvojitou konverziou, kedy spotrebič dostáva aj pri mikro-výpadku stále stabilné napätie. 

Základným rysom je výdrž záložného zdroja. Nie je však lineárna, líši sa podľa príkonu počítača – pri odbere 50 % sa kľudne zvýši až trojnásobne doba napájania. Preto musíte odhadnúť nároky pripojených spotrebičov optimálne aj s trochou energie navyše. EATON UPS 9SX 6000 VA Tower vo svojich špecifikáciách vykazuje zdanlivý výkon 6 000, v každodennej prevádzke je ale dôležitejší ten skutočný, ktorý zodpovedá hodnote 5 400 W. 

Zásadné vlastnosti EATON UPS 9SX 6000 VA Tower záložného zdroja 

  • Záložný zdroj napája formou On-line s dvojitou konverziou 
  • Záložný zdroj poskytuje výkon až 5 400 W 
  • 8 zásuviek C13, používaných často vo videotechnike
  • klasických zásuviek

Parametre a špecifikácia

Výkon

Účinnosť

Typ napájania On-line s dvojitou konverziou

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko

Typ výstupných zásuviek

Dodatočné rozhranie a ochrana USB, RS-232

Vlastnosti

Vlastnosti LCD displej
Typ UPS Klasická

Rozmery

Šírka 575 mm
Výška 244 mm
Hĺbka 542 mm

Hmotnosť

Hmotnosť 65,5 kg
Kód:  NZE053j2a12
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  9SX6KI
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01