Obnoviť stránku

EATON UPS 9SX 5000 VA Tower

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

EATON UPS 9SX 5000 VA Tower

To najhoršie, čo sa vám pri práci na počítači môže stať, je výpadok prúdu sekundu pred tým, než odošlete hodinu spisovaný mail. Výsledky vašej práce sú v nenávratne a vy musíte zase začať odznova. Takéto krízové okamihy majú svoje riešenie: záložný zdroj, čiže UPS EATON UPS 9SX 5000VA Tower. Je to vlastne skrinka uchovávajúca energiu, ktorá napája všetko, čo inak zapájate do zásuvky. Záložný zdroj EATON UPS 9SX 5000VA Tower používa vyhotovenie On-line s dvojitou konverziou. Off-line UPS je ten najzákladnejší, Line interactive okrem obyčajného spínača medzi batériou a zásuvkou má aj stabilizátor výstupného napätia. Špičkovým variantom je on-line double conversion, kedy elektronika dostáva aj pri malom výpadku stále stabilné napätie. 

Veľmi podstatným parametrom je výdrž záložného zdroja. Nie je však lineárna, líši sa podľa príkonu pripojených spotrebičov – pri odbere 50 % sa kľudne aj strojnásobí doba zálohy z batérie. Preto je dôležité zohľadniť počet a spotrebu pripojenej elektroniky ideálne aj s rezervou. EATON UPS 9SX 5000VA Tower udáva zdanlivý výkon 5 000, v ostrej prevádzke sa prejaví skôr skutočný výkon 4 500 W. 

Kľúčové funkcie EATON UPS 9SX 5000VA Tower záložného zdroja 

  • Napájanie On-line s dvojitou konverziou 
  • Výkon tohto záložného zdroja dosahuje 4 500 W 
  • 8 zásuviek typu C13, používaných pri monitoroch, tlačiarňach alebo zosilňovačoch
  • zásuviek na napájanie

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Šírka 575 mm
Výška 244 mm
Hĺbka 542 mm

Výkon

Účinnosť

Typ napájania On-line s dvojitou konverziou

Typ výstupných zásuviek

Dodatočné rozhranie a ochrana USB, RS-232

Hmotnosť

Hmotnosť 65,5 kg
Kód:  NZE053j2a11
Produktové číslo:  9SX5KI
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17