Obnoviť stránku

EATON SMART XComfort Regulácia kúrenia s úsporami na diaľku

Príslušenstvo k tovaru

EATON SMART XComfort Regulácia kúrenia s úsporami na diaľku

Ušetrite peniaze za vykurovanie a nechajte na vás čakať teplo, akonáhle sa vrátite domov. Balíček Xcomfort vám umožní ovládať a kontrolovať dom, byt či chalupu mobilným telefónom, keď ste napríklad v práci, na cestách, na výlete s rodinou alebo len na nákupoch. Vďaka systému nemusíte v neprítomnosti stále kúriť, ale akonáhle sa blížite domov, diaľkovo si pustíte vykurovanie. Po príchode domov na vás bude čakať príjemné teplúčko. Každý SMART balíček je možné rozšíriť o mnoho ďalších funkcií pridaním ďalšieho balíka, a tým získať kompletné výhody moderného šikovného domu.

Kľúčové vlastnosti

  • Múdre, komfortné vykurovanie s vyšetrovaním nákladov za vykurovanie (až 30%)
  • Zapnite si vykurovanie pred príchodom domov (diaľkové riadenie z mob. Aplikácie)
  • Vykurovacie profily podľa preferencií (Komfort, Ekonomický, Útlm, Užívateľ, Ochrana proti mrazu)
  • Monitoring a nastavenie vykurovania z múdreho telefónu, tabletu, Smart TV alebo počítača
  • Termostat meria teplotu a vlhkosť, zmena teploty otočením kolieska
  • Systém je možné rozšíriť o ďalšie balíčky pre zriadenie múdrej domácnosti

Efektívne riadenie

Teplotu a vlhkosť meria bezdrôtový termostat umiestnený napríklad v obývacej izbe. Tieto dáta vyhodnocuje centrálna jednotka, a na základe nastavených vykurovacích profilov alebo príkazov z mobilnej aplikácie bezdrôtovo ovláda vykurovanie. Kotol, obehové čerpadlo alebo elektrický priamotop ovláda RF spínací aktor s meraním a vyhodnotením el. spotreby. Nastavte si časy vykurovania a vyberte si vykurovací režim podľa vašich preferencií. Pri odchode z domu stačí stlačiť RF tlačidlo, a aktivuje sa režim útlmovej teploty.

Bez zložitej inštalácie

Systém bol navrhnutý pre inštaláciu, ktorú zvládne naozaj každý. Pretože medzi sebou jednotlivé prvky komunikujú bezdrôtovo, montáž sa zaobíde bez stavebných úprav a nutnosti pokladať nové káble. Šikovnú jednotku zapojíte do WiFi routera s internetovým pripojením a do smartfónu či tabletu si stiahnite aplikáciu EATON Smart Home Xcomfort. Aplikáciu je možné nainštalovať pre neobmedzený počet používateľov. Dom môžete ovládať aj cez webový prehliadač z počítača alebo Smart TV.

Balenie:
1 × RF Smart Manager (riadiaca jednotka Xcomfort pre smartfóny a tablety, vzdialený prístup)
1 × RF Spínací aktor 16 A pre spínanie zdroja tepla (plynový kotol, elektrokotol, priamotop) s meraním el. spotreby do 3680 W, binárny vstup pre blokovanie kúrenia (napr. HDO)
1 × RF Izbový termostat (pre bezdrôtové meranie teploty a vlhkosti, korekcia teploty)
1 × RF 2bodové odchodové tlačidlo (pre prepnutie vykurovacieho režimu Komfort / Útlm, biele)

Kód:  NZE201c
Produktové číslo:  SMART TOP

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12