Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

EarFun Air čierne

4,4 29 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

EarFun Air čierne

Bezdrôtové slúchadlá EarFun Air so 4-mikrofónnou technológiou

Vychutnajte si úplnú slobodu počúvania s bezdrôtovými slúchadlami EarFun Air. Vďaka špeciálnemu 3D tvarovaniu, ktoré bolo vytvorené na základe podrobnej analýzy rôznych typov ľudských tvárí, slúchadlá EarFun Air dokonale sadnú do každého ucha a je zabezpečené ich komfortné nosenie počas celého dňa. Okrem vynikajúcej ergonómie EarFun Air ponúkajú dlhú výdrž batérie, 4 mikrofóny s redukciou hluku, vodoodolný dizajn, špičkovú kvalitu zvuku a nechýba ani praktické dobíjacie puzdro pre ich bezpečné prenášanie a predĺženie výdrže.


Kľúčové vlastnosti bezdrôtových slúchadiel EarFun Air (čierne)

  • Bezdrôtové rozhranie Bluetooth 5.0
  • Vodoodolný dizajn (certifikácia IPX7)
  • Technológia TWS+ s oddeleným prepínaním počúvania hudby a handsfree hovorov
  • 4 mikrofóny s technológiou potlačenia okolitého hluku
  • Technológia detekcie slúchadla v uchu
  • Podpora hlasových asistentov Google a Siri
  • Intuitívne dotykové ovládanie priamo na slúchadle
  • Praktické dobíjacie puzdro
  • Výdrž batérie až 35 hodín (7 + 28 pri použití dobíjacieho puzdra)
  • Rýchle dobíjanie - 10 minút zaistí 2 hodiny počúvania

Špičková zvuková kvalita bezkáblových slúchadiel

Bluetooth bezkáblové slúchadlá EarFun Air sú vybavené na mieru vytvorenými kompozitnými dynamickými 6 mm meničmi, ktoré poskytujú dokonale vyladený zvuk bez skreslenia. Užite si hlboké basy a krištáľovo čisté výšky, ktoré povýšia bezdrôtové počúvanie hudby na úplne novú úroveň.

Bluetooth 5.0

Bluetooth 5.0 s automatickým párovaním

Bezdrôtové slúchadlá EarFun Air spárujete s vašim inteligentným telefónom cez pokročilé bezdrôtové rozhranie Bluetooth 5.0, ktoré zaistí stabilný prenos signálu až na vzdialenosť 15 metrov. Po jednorazovom nastavení sa po vytiahnutí z puzdra slúchadlá EarFun Air automaticky zapnú a spárujú s vaším šikovným mobilným zariadením, takže sú ihneď pripravené na použitie.

Výdrž až 35 hodín

Výdrž až 35 hodín prehrávania

Po úplnom nabití ponúkajú bezdrôtové slúchadlá EarFun Air až 7 hodín počúvania. Dobíjacie puzdro s funkciou powerbanky predĺži výdrž o ďalších 28 hodín, vďaka čomu môžete počúvať obľúbenú hudbu viac ako 35 hodín v ťahu. Dobíjanie puzdra je riešené cez moderné USB-C rozhranie. Nechýba ani podpora rýchleho nabíjania, kedy stačí slúchadlá EarFun Air vložiť na 10 minút do puzdra, kde načerpajú energiu na 2 hodiny počúvania.

Vodoodolná konštrukcia

Slúchadlá bez kábla EarFun Air so 100 % vodoodolnou konštrukciou

Bezdrôtové slúchadlá EarFun Air disponujú certifikáciou IPX7, takže bez problémov odolajú vode a stekajúcemu potu. Inovatívna technológia SweatShield využíva hermeticky uzavreté obvody, vďaka čomu zabezpečí počúvanie hudby počas náročného tréningu, za všetkých poveternostných podmienok a v akomkoľvek prostredí. Slúchadlá EarFun Air teda môžete bez obáv nosiť do bazéna, do sprchy alebo ich umývať pod tečúcou vodou.

Detekcia slúchadla v uchu

Detekcia slúchadla v uchu

Bezdrôtové slúchadlá EarFun Air disponujú praktickou detekčnou funkciou. Po vybratí slúchadiel z ucha sa prehrávanie hudby automaticky zastaví. Po ich opätovnom vložení do ucha sa prehrávanie hudby automaticky obnoví.

4-mikrofónna technológia

4-mikrofónna technológia

Bluetooth slúchadlá bez kábla EarFun Air ponúkajú vylepšenú technológiu volania so 4 mikrofónmi, ktorá odfiltruje rušivý šum okolo vás, čo zaistí vysokú kvalitu handsfree hovorov. Váš hlas bude prenášaný v krištáľovej čistote a vždy bude dobre zrozumiteľný.

Intuitívne dotykové ovládanie

Bezdrôtové slúchadlá EarFun Air ponúkajú intuitívne dotykové ovládanie

Ovládajte prehrávanie hudby a príjem hovorov pohodlne pomocou intuitívnej dotykovej technológie touchpad, ktorá je zabudovaná do oboch slúchadiel. Nechýba ani podpora hlasových asistentov Google a SiriTie aktivujete trojitým kliknutím na pravé alebo ľavé slúchadlo.



Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Typ slúchadiel

Vyhotovenie Štuple
Konštrukcia Uzatvorená
Mikrofón Áno

Pripojenie

Typ pripojenia Bluetooth
Verzia Bluetooth 5.0

Vlastnosti a funkcie

Funkcie Hlasový asistent, Prepínanie skladieb, Prijímanie hovorov
Stupeň krytia IPX7
Ďalšie vlastnosti Puzdro v balení, True Wireless, Vymeniteľné štuple

Charakteristika mikrofónu

Konštrukcia mikrofónu Integrovaný

Batéria

Maximálna výdrž batérie 28 h
Výdrž batérie (slúchadlá) 7 h
Výdrž batérie (puzdro) 21 h
Nabíjanie akumulátora USB-C, Bezdrôtové nabíjanie, V puzdre

Hmotnosť

Hmotnosť 5,35 g
Kód:  EARF003b
Produktové číslo:  TW200B

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14