Obnoviť stránku

E-Blue Mazer Marface S

5 5 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

E-Blue Mazer Marface S

Kvalitne spracovaná podložka pod myš E-Blue Mazer Marface sa stane základom pre víťazné ťaženie v akejkoľvek hre. Dodáva sa vo veľkosti S a je vyrobená z prvotriednych materiálov. Vytlačený motív hernej série Mazer poteší každého fanúšika tejto série herných produktov.

Kľúčové vlastnosti

  • Materiály sú spracovávané pri extrémne vysokých teplotách
  • Hladký povrch pre plynulé kĺzanie
  • Pletené hrany zabraňujú únave ruky
  • Skvelý dizajn v modro čiernej farbe
  • Vhodná pre fanúšikov hernej série Mazer

Vysoko kompaktná tkanina

Podložka je vyrobená tak, aby dizajnovo aj farebne ladila s hernou myšou a klávesnicou Mazer. Ľahko si tak zostavíte celý set, ktorý po vzhľadovej stránke nemá chybu. Podložku tvoria materiály spracovávané pri extrémnych teplotách. Tým sa docielilo perfektne hladkého povrchu pre rýchle a presné ovládanie pohybu myši. Hrany podložky sú pletené a tiež hladké, vaša dlaň sa teda neunaví ani pri mnohohodinových herných maratónoch.

Ľahká a prenosná

Túto podložku s vydareným dizajnom a kvalitným dielenským spracovaním môžete mať všade so sebou. Je ľahká a ľahko prenosná, pri presune ju jednoducho zrolujete a strčíte do tašky. Kúpte si prvotriednu výbavu pre ničím nerušené hranie. Táto podložka splní požiadavky aj tých najnáročnejších hráčov.

 
Kód:  EBLUE08a
Produktové číslo:  EMP004-S
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08