Obnoviť stránku

E-Blue klávesnica Polygon a myš Cobra II

4,7 11 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Pri kúpe 1 ks 17,90 €/ks
Pri kúpe 2-4 ks 17,63 €/ks
Pri kúpe 5-9 ks 17,45 €/ks
Pri kúpe 10 a viac ks 17 €/ks

E-Blue klávesnica Polygon a myš Cobra II

Kúpte si kvalitné a cenovo výhodný set klávesnice, myši a podložky pod myš spoločnosti E-blue. Nielenže ušetríte peniaze za kúpu každého produktu zvlášť, ale získate naozaj kvalitný set, vďaka ktorému budete spokojní naozaj dlho.

Klávesnica E-Blue Polygon

E-Blue Polygon je praktická herná klávesnica, ktorá v sebe snúbi moderný dizajn, užívateľské pohodlie a užitočné funkcie. Jej najpoužívanejšie klávesy sú farebne odlíšené tak, aby ste u hraní hier nikdy netápali a mohli sa plne sústrediť na svoj ??výkon. Popisky jednotlivých tlačidiel sú vykonané laserom, vďaka čomu nedochádza k ich opotrebovaniu. Komfort ďalej zvyšujú nastaviteľné nožičky, pomocou ktorých si nakloníte klávesnicu podľa svojich preferencií a potrieb.

Oproti bežným klávesniciam vyniká E-Blue Polygon aj extrémne rýchlou odozvou. Vaše príkazy prenesie do hry bez akéhokoľvek oneskorenia, vďaka čomu budete mať nad svojimi súpermi navrch. Výhodou E-Blue Polygon je tiež jej odolnosť proti poškodeniu poliatím. Tomu pomáha chytré riešenie v podobe otvorov na spodnej strane, ktoré umožnia voľný odtok tekutiny.

Hlavné prednosti:

  • extrémne rýchla odozva
  • farebné odlíšenie najpoužívanejších klávesov
  • nastaviteľné nožičky
  • laserom uskutočnenej popisky majú prakticky neobmedzenú životnosť
  • odolná proti poliatiu

Myš E-blue Cobra II

Jej vysoko presný optický senzor prenesie aj tie najmenšie pohyby vašej ruky. Vďaka tomu budete mať svoju hru dokonale pod kontrolou. Naviac tu máte možnosť nastavenia DPI a to hneď v troch hodnotách. V štýlovom tele sa tvorcom podarilo skĺbiť extravagantný dizajn, ktorý svojím výrazným LED podsvietením púta pozornosť, a užívateľsky pohodlný, ergonomický tvar.

Na získanie výhody nad protivníkmi pomáhajú aj skvele spracovaná tlačidlá, ktorých vykonanie ovplyvňovali priamo profesionálni hráči. Tá majú extrémne nízky zdvih spínačov, takže reagujú na každej poklepanie priamo bleskovo a zrýchľujú prenesenie vašich reakcií do hry.

Podložka pod myš E-Blue Mazer Marface S

Táto úchvatná podložka pod myš bola vytvorená, aby splnila očakávania aj tých najnáročnejších hráčov. Podložka je vyrobená z materiálov spracovávaného pri extrémne vysokých teplotách. Vďaka tomu získala dokonale hladký povrch a ponúka tak rýchle a presné ovládanie pohybu. Čo ocení každý profesionálny hráč.

Hrany tejto podložky sú pletené tak, aby zabránili akémukoľvek nechcenému kontaktu s rukou. Nebude sa vám teda počas akcie stávať, že sa vám podložka začne rolovať kvôli presunu ruky.

Parametre a špecifikácia

Pripojenie

Pripojenie Drôtová
Rozhraní USB

Určenie klávesnice

Formát klávesnice 100 %
Typ Membránová

Usporiadanie

Lokalizácia Anglická
Typ klávesov Klasické (vysokoprofilové)
Enter Dvojriadkový úzky
Backspace Široký
Ľavý shift Úzky
Kurzorové šípky Široké

Farba

Farba Čierna

Rozmery

Šírka 45,8 cm (458 mm)
Výška 3,6 cm (36 mm)
Hĺbka 16,9 cm (169 mm)

Kompatibilita

Kompatibilita Windows 7, Windows 10, Windows 11

Použitie myši

Typ Herná
Určenie Symetrická

Senzor

Citlivosť 1 600 DPI
Technológia Optická

Tlačidlá myši

Funkcie tlačidiel Zmena DPI
Koliesko Klasické

Ďalšie vlastnosti myši

Podsvietenie Jednofarebné
Ďalšie vlastnosti Závažie

V balení

V balení Podložka, Závažie
Kód:  EBLUE14p
Produktové číslo:  EKM820BK
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01