Obnoviť stránku

E-Blue Iron Man 3 US

4,5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

E-Blue Iron Man 3 US

Vstúpte do herného sveta s touto modernou hernou klávesnicou E-Blue, ktorá vyniká neskutočne luxusným dizajnom v štýle obleku Iron Mana. Nadupaná klávesnica je určená predovšetkým pre herných nadšencov, ktorí vyžadujú maximálnu kvalitu a spoľahlivosť. Tento špičkový kúsok vás proste nikdy nenechá v štichu! Svojou vybavenosťou, rýchlou odozvou, nastaviteľnou v troch stupňoch, a výbornému rozmiestneniu klávesov vám poskytne ideálne prostredie pre maximálny pôžitok z hrania obľúbených titulov.

Kľúčové vlastnosti

  • Špičková herná klávesnica
  • Odolná proti poliatiu
  • Štýlový moderný dizajn
  • 16 multimediálnych kláves
  • Podsvietené okraje
  • Anti-ghosting až pre 12 klávesov
  • 3 farby pulzujúceho podsvietenia
  • US rozloženie a lokalizácia

Aký dizajn, také pohodlie

Klávesnica je vďaka svojej ergonómii nadmerne pohodlná, a keď si k tomu nastavíte potrebný sklon, môžete si to užívať ešte viac. Klávesy sú špeciálne tvarované do písmena U, čo ešte viac pridá na komforte a efektivite pri používaní. Až 8 farebne odlíšených klávesov uľahčuje orientáciu a rýchlejší návrat prstov predovšetkým na správnu kombináciu tlačidiel WSAD. Nechýbajú ani multimediálne klávesy, ktoré sú šikovne umiestnené na tlačidlách F1-F12, takže zbytočne nezaberajú miesto. 

Stvorená pre hranie

Veľkou prednosťou je podpora funkcie anti-ghosting až pre 12 klávesov, vďaka ktorej môžete stlačiť viac tlačidiel naraz. S touto vychytávkou sa už proste nikdy nezaseknete. A čo viac? Je odolná proti poliatiu, takže praví hráči pochopia, prečo je práve táto klávesnica pre nich to pravé orechové. V prípade núdze stačí len otočiť, nechať odkvapkať a hrať ďalej.

 

Parametre a špecifikácia

Pripojenie

Pripojenie Drôtová
Rozhraní USB

Určenie klávesnice

Usporiadanie

Lokalizácia Americká
Typ klávesov Klasické (vysokoprofilové)
Enter Dvojriadkový široký
Backspace Široký
Ľavý shift Široký
Kurzorové šípky Široké

Výbava klávesnice

Výbava klávesnice Podsvietené klávesy, Multimediálne klávesy

Farba

Farba Čierna

Rozmery

Šírka 50,7 cm (507 mm)
Výška 4,1 cm (41 mm)
Kód:  EBLUE15m
Produktové číslo:  EKM707GOUS-EU
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11