Obnoviť stránku

E-Blue EGT002BKAA

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

E-Blue EGT002BKAA

E-Blue EGT002BKAA je pevný a odolný herný stôl, ktorého dizajn bol špeciálne navrhnutý hráčmi pre hráčov. Jeho čierna konštrukcia sa snúbi s červenými bočnicami, ktoré sú podsvietené ľadovomodrou farbou. Herný stôl E-Blue EGT002BKAA je výborne navrhnutý, aby zabezpečil optimálnu polohu všetkých končatín pri dlhom sedení. Eliminuje tak únavu, ktorá môže pri dlhodobom hraní nastať. Gaming stôl EGT002BKAA patrí medzi najobľúbenejší nábytok osvedčenej japonskej značky E-Blue, ktorá v roku 2019 oslavuje už 20 rokov svojho vzniku. 

Hlavné prednosti herného stola E-Blue EGT002BKAA 

  • Perfektný herný stôl od japonskej značky E-Blue 
  • Herný stôl EGT002BKAA, ktorý ocenia všetci praví milovníci hier 
  • Dizajn navrhnutý špeciálne do herného prostredia
  • Praktická sieťka zospodu stola na uschovanie prebytočných káblov 
  • Gaming desk E-Blue EGT002BKAA má rozmery 125 × 60 × 80 cm
  • Pevná a odolná konštrukcia vydrží všetky hráčske emócie

Jedinečný a praktický dizajn herného stola E-Blue EGT002BKAA

Herný stôl E-Blue EGT002BKAA perfektne zapadne do izby každého pravého hráča. Pre aktivovanie pulzujúceho osvetlenia ho stačí zapojiť do elektrickej zásuvky. Doska stola EGT002BKAA je vyrobená z MDF dosky, ktorej hlavný materiál sú drevené vlákna. Nábytok tak získava pevnosť a odolnosť, čo v praxi znamená, že sa naozaj nemusíte pri hre krotiť. Doska s celkovou šírkou 125 cm a hĺbkou 60 cm vám poskytne dostatok miesta pre celé ruky aj počítačovú zostavu. Na spodnej strane herného stola E-Blue EGT002BKAA sa nachádza praktická sieťka na schovanie prebytočných káblov, ktoré by vám mohli potenciálne prekážať. 

EGT002BKAA od E-Blue – jednoducho skvelá voľba

Tvar konštrukcie nôh herného stola E-Blue EGT002BKAA je v tvare veľkého písmena „I“, vďaka čomu poskytuje stabilitu potrebnú pri hraní. Pevné spojenie sa nachádza na takom mieste, aby bolo možné si naň vyložiť nohy a dostať sa tak do veľmi príjemnej relaxačnej polohy, ktorá vám pomôže koncentrovať sa na hru. Načo teda otáľať? Herný stôl EGT002BKAA od značky E-Blue čaká len a len na vás! 


Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Červená

Vlastnosti

Vlastnosti Systém na správu káblov, LED podsvietenie

Rozmery

Šírka 125 cm
Hĺbka 62 cm
Výška 80,8 cm
Hmotnosť stola 18,8 kg

Materiál

Materiál dosky Drevo
Materiál konštrukcie Oceľ
Kód:  EBLUEa2
Produktové číslo:  EGT002BKAA-IA
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07