Obnoviť stránku

E-Blue Cobra XL

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

E-Blue Cobra XL

Špičková podložka pod myš E-blue Cobra je herným doplnkom pre najnáročnejšie parany. Dodáva sa vo veľkosti XL a je široká 92 cm. Vyrobená je z dvojitej vrstvy zmesi bavlnených vlákien pre vyššiu citlivosť senzora myši. Ako motív je použitý dizajn hernej série Cobra. Na kobru kráľovskú nadväzuje nielen dizajnom, ale aj vynikajúce presnosťou a super rýchlymi pohybmi.

Kľúčové vlastnosti

  • Podložka je široká 92 cm
  • Dvojitá vrstva bavlnených vlákien
  • Spracovalo pri extrémne vysokých teplotách
  • Hladký povrch pre plynulé kĺzanie
  • Pletené hrany zabraňujú únave ruky
  • Skvelý dizajn v motíve Cobra

Jemná a mäkká textúra

Povrch podložky zo zmesi bavlnených vlákien zvyšuje citlivosť senzora myši, v hre sa tak prejaví každý jemný pohyb vašej ruky. Materiály sú spracovávané pri extrémnych teplotách, čím sa docielilo hladkého povrchu pre rýchle a presné ovládanie pohybu myši. Hrany podložky sú pletené a tiež hladké, vaša dlaň sa teda neunaví ani pri mnohahodinových herných maratónoch.

Ľahká a prenosná

Túto podložku s vydareným dizajnom môžete mať všade so sebou. Je ľahká a ľahko prenosná, pri presune ju jednoducho zrolujete a strčíte do tašky. Kúpte si prvotriedne výbavu pre ničím nerušené hranie. Táto podložka splní požiadavky aj tých najnáročnejších hráčov.

Kód:  EBLUE08f
Produktové číslo:  EMP005-XL
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12