Obnoviť stránku

DYSON V6 Total Clean

5 4 hodnotení

DYSON V6 Total Clean

Akumulátorový vysávač, s ktorým dosiahnete perfektného výkonu? Dyson V6 Total Clean! Pomôže vám s akýmkoľvek typom upratovania, problémy mu nerobí koberec, pevná podlaha, pavučiny ani väčšie kúsky, ktoré rozhodne nechcete na svojej podlahe alebo v aute mať. Divoká párty už nebude problém, počas desiatich minút odstránite s extra výkonným motorom a systémom cyklónovej filtrácie zvyšky každej drobnej nehody.

Kľúčové vlastnosti

  • Doba nabíjania 3,5 hod
  • Doba prevádzky 20 min
  • Digitálny motor Dyson V6
  • 2 Tier Radial™ cyklóny
  • Podlahová "Fluffy" hubica s rotačným valcom

Ešte nikdy nebolo upratané tak efektívne

Vďaka špeciálne vyvinutému motoru Dyson V6 dosahuje otáčok až 110 000 za minútu, takže je úplne nedostihnuteľný. Využíva princíp digitálnej pulznej technológie v kombinácii so zliatinovým magnetom, takže vysajete raz dva. Okrem toho je malý a ľahký, pretože motor pri takto vysokom výkone napodiv nevyžaduje príliš miesta.

Na koberce, podlahy a ďalšie

Prispôsobivá hubica vysaje jemný prach aj väčšie nečistoty. Z koberca vytiahne tuhé nylonové štetiny aj hlboko usadenú špinu, karbónové vlákna v podlahovej "fluffy" hubici naopak priťahujú jemný prach. Aj hubica je vybavená nylonovými vláknami, takže aj pri vysávaní hrubších plôch budete môcť využívať jemné vysávanie.

Ak máte domáceho maznáčika a nie je to rybička v akváriu, iste oceníte minihubicu s motorovou rotačnou kefou, ktorá odstráni chlpy aj z úzkych medzier. Vďaka nej môžete vysávač využiť aj pri upratovaní svojho štvorkolesového miláčika, úzka hubica poslúži aj pri vysávaní autosedačiek alebo záhyboch palubnej dosky.

Špina do filtra, čistý vzduch von

Inovovaná technológia využíva odstredivú silu, ktorá vytláča prach z nasatého vzduchu do zbernej nádoby. Cyklónová technológia umožňuje vysávaču udržať konštantný výkon počas celého vysávania. Preto je viac než prínosný pre alergikov, najmä alergici na prach si budú môcť oddýchnuť a bez ťažkostí sa kedykoľvek nadýchnuť.

Parametre a špecifikácia

Napájanie

Typ napájania Aku
Doba nabíjania 3,43 h
Doba chodu 20 min

Typ vysávača

Typ vysávača Bezvreckový, Tyčový

Výbava a príslušenstvo

Hubica Parketová, Štrbinová
Nabíjacia výbava Nabíjacia stanica
Kefy Rotačná

Rozmery a hmotnosť

Šírka 25 cm
Výška 121 cm
Hĺbka 21 cm
Hmotnosť 2,7 kg

Farba

Farba Červená
Kód:  EAD1085u
Produktové číslo:  DS-211979-01
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14