Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dyson V11 Torque Drive Extra

5 5 hodnotení

Dyson V11 Torque Drive Extra

Výkonný akumulátorový vysávač Dyson V11 Torque Drive Extra sa postará o dôkladné upratovanie vášho domova

Najvýkonnejší akumulátorový vysávač spoločnosti Dyson ponúka rad inteligentných technológií a bohaté príslušenstvo na jednoduchšie a maximálne efektívne upratovanie domácnosti bez obťažujúceho kábla. Dyson V11 Torque Drive Extra sa stane ideálnym pomocníkom pri čistení všetkých druhov povrchov vrátane podláh, kobercov, čalúnenia a nábytku. Napájanie vysávača Dyson V11 Torque Drive Extra zabezpečuje výkonná batéria s kapacitou až 60 minút v eko režime.

Dokonale čistý a zdravý domov bez alergénov

Dyson V11 Torque Drive Extra disponuje úplne utesneným filtračným systémom, ktorý efektívne zachytí až 99,97 % nečistôt a alergénov už od veľkosti 0,3 mikróna. Tuhé nylonové štetiny dôkladne odstránia hlboko usadený prach, zatiaľ čo mäkké, antistatické karbónové vlákna odstránia aj ten najjemnejší prach z hladkých podláh.

Dyson V11 Torque Drive Extra s automatickou detekciou druhu povrchu

Tyčový vysávač Dyson V11 Torque Drive Extra je vybavený inteligentným DLS systémom (Dynamic Load Sensor), ktorý monitoruje odpor kief v podlahovej hubici frekvenciou 360× za sekundu a na základe zistených hodnôt prispôsobuje sací výkon. Vďaka tejto dômyselnej technológii je zabezpečené dôkladné upratovanie na hladkých podlahách i na kobercoch.



Dyson V11 Torque Drive Extra

Režim Eco

Doba upratovania vysávača Dyson V11 Torque Drive Extra dosahuje až 60 minút. Tento režim je ideálny na dlhšie upratovanie na všetkých povrchoch.

Dyson V11 Torque Drive Extra

Režim Auto

V automatickom režime vysávač prispôsobuje sací výkon všetkým typom povrchov s maximalizáciou životnosti batérie.

Dyson V11 Torque Drive Extra

Režim Boost

V tomto režime tyčový vysávač Dyson V11 Torque Drive Extra nastaví maximálny výkon na intenzívne upratovanie na menšej ploche.

Dyson V11 Torque Drive Extra vás informuje o aktuálnom stave

Dyson V11 Torque Drive Extra disponuje podsvieteným LCD displejom, ktorý sleduje výkon systému 8 000× za sekundu a okamžite vás informuje o zostávajúcom čase prevádzky, aktuálne nastavenom režime upratovania, či vás upozorní na nutnosť výmeny filtra, alebo upchatie vysávača nevhodným predmetom.

Vlastnosti vysávača Dyson V11 Torque Drive Extra

Dyson V11 Torque Drive Extra

Efektívne vysávanie podláh a kobercov

Digitálny motor otáča rotačnou kefou až 60× za sekundu. Vďaka nemu tuhé nylonové štetiny kefy prenikajú hlboko do koberca a odstraňujú nečistoty, zatiaľ čo karbónové vlákna zachytia jemný prach na tvrdých podlahách.

Dyson V11 Torque Drive Extra

Unikátny systém riadenia výkonu batérie

Na maximalizáciu doby upratovania využíva bezdrôtový vysávač Dyson V11 Torque Drive Extra úspornú technológiu na optimalizáciu výkonu a eco režim šetriaci životnosť batérie.

Dyson V11 Torque Drive Extra

Dyson V11 Torque Drive Extra s hygienickým vyprázdňovaním

Prachová nádoba disponuje praktickým mechanizmom „point and shoot“, pomocou ktorého hygienicky vysypete prach a ďalšie nečistoty priamo do odpadkového koša jedným pohybom.

Dyson V11 Torque Drive Extra

Dokovacia stanica

Po dokončení upratovania vysávač Dyson V11 Torque Drive Extra umiestnite do dokovacej stanice, ktorá sa postará o jeho opätovné dobitie a zároveň umožní uložiť príslušenstvo. Držiak stanice je možné inštalovať na stenu, aby ste mali vysávač vždy poruke.

Dyson V11 Torque Drive Extra

Stabilný sací výkon

7-článková nikel-kobalt-hliníková batéria akumulátorového vysávača Dyson V11 Torque Drive Extra disponuje neklesajúcim výkonom, vďaka ktorému zabezpečí dôkladné upratovanie vašej domácnosti.

Dyson V11 Torque Drive Extra

Výkonný motor Dyson Hyperdymium vysávača Dyson V11 Torque Drive Extra

Kvalitný motor Dyson Hyperdymium s výkonom 125 000 otáčok/min vytvára najvyšší sací výkon medzi akumulátorovými vysávačmi.

Dyson V11 Torque Drive Extra

Radial Root Cyclone

14 cyklón generuje preťaženie 79 000 G na účinnú separáciu prachu do odpadovej nádoby bez toho, aby dochádzalo k zaneseniu filtra a následnému zníženiu sacieho výkonu vysávača Dyson V11 Torque Drive Extra.

Dyson V11 Torque Drive Extra

Účinný filtračný systém vysávača Dyson V11 Torque Drive Extra

Úplne utesnený filtračný systém efektívne zachytáva 99,97 % všetkých nečistôt a alergénov už od veľkosti 0,3 mikróna.

Dyson V11 Torque Drive Extra

Optimalizovaná akustika

Vďaka dômyselnému umiestneniu motora a filtračnej jednotky sú eliminované nežiaduce vibrácie, čím je dosiahnuté výrazné zníženie hlučnosti vysávača Dyson V11 Torque Drive Extra.

Obsah balenia bezkáblového vysávača Dyson V11 Torque Drive Extra

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pre alergikov, Na zvieracie chlpy, Antibakteriálny

Vlastnosti

Materiál trubice Plast
Vlastnosti Regulácia výkonu

Typ povrchu

Typ povrchu Všetky druhy podláh, Koberce, Tvrdé podlahy, Mäkké povrchy, Čalúnenie, Linoleum, Drevené podlahy, Plávajúce podlahy

Napájanie

Typ napájania Aku
Typ batérie Li-Ion
Doba nabíjania 4,5 h
Doba chodu 60 min
Kapacita batérie 29,4 mAh
Napätie batérie 12 V

Typ vysávača

Typ vysávača Bezvreckový, Tyčový, Cyklónový

Výbava a príslušenstvo

Hubica Štrbinová
Nabíjacia výbava Nabíjacia stanica
Kefy Rotačná, Turbo
Ďalšie príslušenstvo Držiak na stenu

Filtre

Typ filtra HEPA filter

Príkon

Príkon 610 W

Rozmery a hmotnosť

Šírka 25 cm
Výška 128,6 cm
Hĺbka 26 cm
Hmotnosť 2,97 kg

Farba

Farba Fialová
Kód:  DYSTV593
Produktové číslo:  DS-298874-01
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02