Obnoviť stránku

Dyson V11 Absolute

5 13 hodnotení

Dyson V11 Absolute

Tyčový vysávač Dyson V11 Absolute ...

Tyčový vysávač DYSON sa skvele hodí na bežné upratovanie menších miestností. Vysávač je vhodný na všetky druhy podláh – lino, plávajúcu aj drevenú podlahu. Bez problémov zvládne vysať nielen koberce, ale aj čalúnenie. Tyčový vysávač sa hodí ako na suché, tak aj mokré vysávanie. Účinne s ním tak vysajete aj rozliatu vodu. Pomôže vám aj ako skvelá alternatíva ku klasickému umývaniu okien. Vie efektívne umyť okná, zrkadlá aj sprchové kúty.

Zásadné vlastnosti tyčového vysávača Dyson V11 Absolute

  • Tyčový vysavač DYSON je všestranným pomocníkom
  • Vďaka svojim antibakteriálnym účinkom zničí plesne a vírusy
  • Určený pre alergikov a astmatikov
  • Tento tyčový vysávač nebude mať problém ani s vysávaním chlpov vašich zvieratiek
  • Prístroj poháňa Li-Ion batéria
  • Na jediné nabitie zvládne vysávať 60 minút
  • Nabitie batérie na plnú kapacitu trvá 4,5 hodiny
  • Materiálom trubice je plast
  • Bezdrôtový tyčový vysávač DYSON pri vysávaní vydáva hluk okolo 82 dB
  • Smeti ukladá do špeciálnej nádoby
  • Ponúkaný variant na zachytenie smetí disponuje priestorom s objemom 1 l
  • Rozmery: 25 × 129 × 26 cm (š × v × h)
  • Farba tyčového vysávača DYSON je modrá
  • Jeho hmotnosť dosahuje 3 kg
Tyčový vysávač Dyson V11 Absolute ...
Tyčový vysávač Dyson V11 Absolute ...

Tyčový vysávač Dyson V11 Absolute ponúka tiež ďalšiu výbavu na uľahčenie práce

Vďaka ponúkanému príslušenstvu bude možné bezdrôtový tyčový vysávač DYSON využiť na maximum. Súčasťou balenia tyčového vysávača je tzv. štrbinová hubica, pomocou ktorej sa ľahko dostanete do kútov aj pod nábytok. Veľké ušetrenie času sľubuje turbo kefa, ktorá s pomocou rotujúcich štetín v hubici vysávača čistí nielen koberce, ale aj čalúnený nábytok skutočne do hĺbky. Zvieracie chlpy a ďalšie nečistoty z čalúnených povrchov bez najmenších problémov odstránite využitím hubice na čalúnenie. Hubica so zabudovanou kefou predstavuje univerzálne príslušenstvo na dokonalé vysávanie menších plôch. Kefa na tvrdé podlahy a mäkké koberce vám uľahčí upratovanie celého bytu naraz. Súčasťou príslušenstva vysávača je špeciálna malá kefa, ktorá je ideálna na zvieracie chlpy a vlasy. Skvele si poradí s chlpmi na sedačke, kobercoch aj interiéri auta. Pomocou kvalitného filtračného systému s HEPA filtrom navyše účinne čistí vzduch, ktorý vypúšťa von. Silu sania možno nastaviť pomocou regulácie výkonu. Tyčový vysávač DYSON sa navyše jednoducho udržuje. Úplne ho postačí utrieť vlhkou handričkou alebo hubkou na prach.

Bezdrôtová prevádzka na pohodlné upratovanie

Patrí medzi modely napájané akumulátorom, teda sa nemusíte starať o vzdialenosť od zásuviek. Jeho 29,4V lítium-iónová batéria môže zaistiť na jedno nabitie 60 minút nepretržitého upratovania. Bezdrôtový tyčový vysávač DYSON bude plne nabitý za 4,5 hodiny. Bezdrôtový tyčový vysávač DYSON sa opäť plne nabije za 4,5 h. Integrovaný indikátor nabíjania vás upozorní na aktuálny stav nabíjanej batérie. Vysávač možno pripevniť do držiaka, ktorý sa nainštaluje na stenu. Tým ušetríte priestor na zemi, a navyše ho budete mať vždy pripravený na vysávanie.

Tyčový vysávač Dyson V11 Absolute ...
Tyčový vysávač Dyson V11 Absolute ...

Tyčový vysávač DYSON ocenia domácnosti s alergikmi

Tyčový výsávač je obľúbený pre jeho skvelé výsledky pri vysávaní zvieracích chlpov, čo príde vhod najmä v rodinách so štvornohými miláčikmi. Na filtráciu vzduchu využíva HEPA filter. Pomocou kvalitných filtrov bude vírenie prachu v priebehu vysávania minimálne, preto je dokonalý pre osoby s ochorením dýchacích ciest. Kvalitný antibakteriálny filter vás zbaví roztočov, batérií a ďalších alergénov. Špina a prach sa ukladajú do nádoby, ktorú môžete jednoducho po vysávaní vysypať do koša. Objem nádoby na prach je 1 l.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pre alergikov, Na zvieracie chlpy, Antibakteriálny
Typ upratovania Suché čistenie

Vlastnosti

Materiál trubice Plast
Vlastnosti Indikátor nabíjania, LED displej, LED kontrolka nastaveného stupňa výkonu, LED kontrolky stavu nabitia batérie, Regulácia výkonu

Typ povrchu

Typ povrchu Všetky druhy podláh, Koberce, Tvrdé podlahy, Mäkké povrchy, Čalúnenie, Linoleum, Drevené podlahy, Plávajúce podlahy, Sklo

Napájanie

Typ napájania Aku
Typ batérie Li-Ion
Doba nabíjania 4,5 h
Doba chodu 60 min
Napätie batérie 29,4 V

Typ vysávača

Typ vysávača Bezvreckový, Tyčový

Výbava a príslušenstvo

Hubica Na čalúnenie, Kombinovaná, Podlahová, Štrbinová
Nabíjacia výbava Akumulátor
Násada Predlžovacia trubica
Kefy Na podlahu/koberce, Na zvieracie chlpy, Na čalúnenie, Turbo
Ďalšie príslušenstvo Držiak na stenu

Filtre

Typ filtra HEPA filter

Hlučnosť

Hlučnosť 82 dB

Zberná nádoba

Objem 1 l

Rozmery a hmotnosť

Šírka 25 cm
Výška 129 cm
Hĺbka 26 cm
Hmotnosť 3 kg

Farba

Farba Modrá
Kód:  DYSTV098
Produktové číslo:  DS-419650-01
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03