Obnoviť stránku

Dyson Pure Hot + Cool

4,9 12 hodnotení
456,90 €

Dyson Pure Hot + Cool


Dyson Pure Hot + Cool

Multifunkčné zariadenie

Okrem čističky vzduchu môžete Dyson Pure Hot + Cool použiť ako ventilátor či teplomet. V zime vás príjemne zahreje a v lete naopak ochladí. Vďaka svojmu vysokému výkonu dokáže v priebehu chvíľky rovnomerne vyhriať miestnosť na požadovanú teplotu.

Dyson Pure Hot + Cool

Dokonale čistý vzduch

Čistička vzduchu Dyson Pure Hot + Cool odstraňuje 99,97 % alergénov a znečisťujúcich látok, ktoré sú vo vzduchu. Tiež zachytáva ultrajemné častice do veľkosti 0,3 mikróna, vrátane peľu, plesní a baktérií.

Dyson Pure Hot + Cool

Zachytí škodlivé plyny

Dyson Pure Hot + Cool je vybavený účinným filtrom 2. generácie, ktorý obsahuje trikrát viac grafitu oproti predchádzajúcej generácii. Kryštály grafitu pokryté Trisom zachytávajú viac domácich pachov a plynov.

Dyson Pure Hot + Cool

Zachytí pachy

Čistička vzduchu Dyson Pure Hot + Cool veľmi účinne zachytí zápachy a potenciálne škodlivé prchavé organické zlúčeniny, ako sú výpary z farieb.


Dyson Pure Hot + Cool

Technológia Jet Focus

Disponuje technológiou Jet Focus, pomocou ktorej si môžete zvoliť buď úzky prúd vzduchu pre priame alebo široký pre rovnomerné ohrievanie. Samozrejmosťou je aj možnosť nastavenia sklonu do optimálnej polohy.

Dyson Pure Hot + Cool

Nočný režim

Bez problémov môžete mať čističku vzduchu Dyson Pure Hot + Cool zapnutú pri spánku v spálni bez toho, aby ste o nej mali vôbec tušenie. LED displej sa vypne a vy nie ste nijako rušení.

Dyson Pure Hot + Cool

Certifikácia AAFA

Táto čistička vzduchu od spoločnosti Dyson sa môže pochváliť renomovanou certifikáciou AAFA, ktorá garantuje ochranu pred alergénmi.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Príkon 2 090 W
Vlastnosti Vhodná pre alergikov
Výbava Diaľkové ovládanie
Typ ovládania Diaľkový ovládač

Filtre

Typ filtra HEPA, Uhlíkový
Filter zachytáva Toxické látky
Kód:  DYSCV001
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  DS-310266-01
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01