Obnoviť stránku

DYSON DC33c Pre ERP

4,3 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

DYSON DC33c Pre ERP

Predstavujeme vám jedinečný bezvreckový podlahový vysávač DC33c Parquet ERP značky DYSON, ktorého príkon činí 750 W a udržuje si celú dobu používania nemenný, vysoký sací výkon. Patentovaná technológia Radial Root Cyclone, optimalizujúce vzdušné prúdy pre dosiahnutie maximálneho sacieho výkonu zaručuje, že si vysávač poradí so všetkými nečistotami aj zašlou špinou.Silné odstredivé sily oddeľujú prach a nečistoty zo vzduchu priamo do priehľadnej odpadovej nádoby. Podlahovú hubicu s reguláciou sania pre všetky typy povrchov možno prepínať pre najúčinnejšie čistenie na koberci aj na hladkej a tvrdej podlahe. 

Kľúčové vlastnosti

  • Bez akýchkoľvek dodatočných nákladov
  • Zachytáva alergény, vyfukuje čistejší vzduch, ako vzduch, ktorý vdychujete
  • Nová prepínacia podlahová hubica s reguláciou sania
  • Konštrukcia so zníženou hladinou hluku
  • Kĺbová hubica na hladké podlahy
  • Pohodlné uloženie nástavcov

Vynikajúca obratnosť a sací výkon

Špeciálnym prvkom vysávača je flexibilná hubica na parkety, ktorá je vybavená dlhými štetinami a kanálikom na hrubé nečistoty. Pre najefektívnejšie riešenie zberu prachu a zaistenie vysokého sacieho výkonu je vybavená dvoma radmi štetín: prvý rad uvoľňuje a odstraňuje hrubé nečistoty a druhá zaisťuje optimálne utesnenie. 

Otáčanie hubice v oboch osiach umožňuje kĺbové uchytenie.S vysávačom sa veľmi dobre manévruje okolo nábytku vďaka technológii Dyson Ball, ľahko sa otočí na mieste. V tele prístroja sa nachádza motor, elektronika, výstupný filter a samonavíjací kábel o dĺžke 6,5 m, čo vytvára nízke ťažisko a maximálnu stabilitu. Teleskopickú trubicu si nastavíte podľa svojej výšky tak, aby ste sa pri vysávaní nemuseli hrbiť a dobre sa vám pracovalo, nech ste menšieho vzrastu či vysokí, nech vysávate podlahu alebo schodisko.

Utlmí hluk aj alergény

Konštrukcia prístroja je navrhnutá tak, aby sa dosiahla najnižšiu možnú hladinu hluku - dôležité komponenty sú uložené v akusticky tlmenom tele. Vysávač disponuje efektívnymi cyklónmi, ktoré nevypúšťajú pri vysávaní alergény späť do ovzdušia. Riešenie ideálne pre alergikov! Dyson cyklóny separujú zo vzduchu častice už od veľkosti 0,5 mikrometra ako je peľ, plesne alebo baktérie. Odpadový zásobník s kapacitou 2 l je priehľadný - ihneď je vidieť, či je plný. Vysypávanie nádoby je hygienické, stačí stlačiť tlačidlo a vysypať všetky nečistoty.

 

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Typ povrchu

Typ povrchu Čalúnenie

Typ vysávača

Typ vysávača Bezvreckový, Cyklónový

Výbava a príslušenstvo

Hubica Na čalúnenie, Štrbinová

Filtre

Typ filtra Umývateľný filter

Príkon

Príkon 750 W

Hlučnosť

Hlučnosť 84 dB

Rozmery a hmotnosť

Šírka 36,8 cm
Výška 50,7 cm
Hĺbka 26,1 cm
Hmotnosť 7,5 kg

Farba

Farba Sivá
Kód:  EAD1089c01
Produktové číslo:  DS-215391-01
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18