Obnoviť stránku

Dyson Corrale HS03

4,9 8 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Dyson Corrale HS03

Nové pružné doštičky pre lepší styling

Rýchlonahrievacia žehlička na vlasy Dyson Corrale HS03 disponuje pružnými doštičkami zo zliatiny medi a mangánu, ktoré sa dokonale prispôsobia tvaru prameňa vlasov a bez poškodenia ho udržia pohromade. Vďaka tomu budete mať úpravu účesu pod úplnou kontrolu bez obťažujúceho krútenia a poletujúcich vlasov.

So žehličkou Dyson Corrale HS03 bude váš  dokonalý a bez kompromisov


So žehličkou Dyson Corrale HS03 v priebehu chvíľky vytvoríte dokonalý štýl účesu na každú príležitosť. Je len na vás, či dáte prednosť bohatým a pružným kučerám, ľahko zvlneným končekom, ležérnemu vzhľadu s nepravidelnými vlnami či elegantnému hladkému účesu.

Flexibilná žehlička na vlasy Dyson Corrale HS03

Vďaka bezdrôtovému chodu na batériu je zabezpečená pohodlná úprava účesu až po dobu 30 minút, s porovnateľným výkonom ako pri napájaní káblom. Opätovné dobitie akumulátora Li-ion nezaberie viac ako 70 minút. V prípade potreby možno pri žehličke Dyson Corrale HS03 využiť napájanie priamo z elektrickej siete.

Kľúčové vlastnosti žehličky na vlasy Dyson Corrale HS03

Displej OLED

Displej OLED

Na integrovanom OLEDovom displeji pohodlne skontrolujete aktuálnu kapacitu batérie, nastavenú teplotu alebo stav nabíjania.

Nastavenie teploty

Vhodné na všetky typy vlasov

Žehlička Dyson Corrale HS03 ponúka 3 stupne teploty (165, 185 a 210 °C) na optimálne nastavenie podľa typu vlasov, ich dĺžky či požadovaného účesu.

Batéria s výdržou 30 minút

Batéria s výdržou 30 minút

Výkonný 4-článkový Li-ion akumulátor poskytuje porovnateľný tepelný výkon ako pri napájaní káblom z elektrickej siete.

Napájanie káblom

Možnosť napájania káblom

Na maximalizáciu doby úpravy vašich vlasov dobite batériu na 100 % a pripojte k žehličke na vlasy Dyson Corrale HS03 napájací kábel.

Automatické vypnutie

Automatické vypnutie

Na zaistenie bezpečnej prevádzky sa žehlička Dyson Corrale HS03 automaticky vypne po 10 minútach nečinnosti. Bezpečnostná poistka umožní okamžité uloženie žehličky do cestovného puzdra po použití.

Univerzálne napájanie

Dyson Corrale HS03 je vhodná na cesty

Vďaka univerzálnemu napájaniu a bezpečnostnej poistke umožňujúcej leteckú prepravu môžete so žehličkou Dyson Corrale HS03 bez obáv cestovať aj do zahraničia.

Inovatívna technológia Dyson

Pružné vyhrievané doštičky z mangánovej zliatiny medi udržujú prameň vlasov pohromade, aby bol docielený vylepšený styling s menšou závislosťou na teplote. Výsledkom sú hladké a žiarivé vlasy s minimom námahy.

Inteligentné riadenie teploty

Dyson Corrale HS03 disponuje integrovaným senzorovým systémom, ktorý reguluje teplotu vyhrievacích doštičiek 100 x za sekundu. Tým sa dosiahne konštantný výkon na maximálne ohľaduplnú úpravu účesu.

Dodávané príslušenstvo k žehličke na vlasy Dyson Corrale HS03



Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko

Vlastnosti

Vlastnosti Bezpečnostný zámok, Flexibilný kábel, Cestovná verzia, Plávajúce žehliace dosky
Max. teplota 210 °C
Min. teplota 165 °C
Počet teplotných stupňov 3
Príkon 200 W

Funkcie

Displej Podsvietený displej
Funkcie Rýchlonahrievanie, Regulácia teploty, Vhodná aj na tvorbu vĺn, Svetelná signalizácia chodu, Automatické vypnutie

Napájanie

Typ napájania Sieťové
Doba chodu 30 min

Ostatné

Dĺžka prívodného kábla 4,34 m
Príslušenstvo Nabíjací stojan, Úložné puzdro
Farba Ružová, Sivá
Kód:  DYSZV289
Produktové číslo:  5025155046289
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02