Obnoviť stránku

DYSON AM09 Hot + Cool

4,5 15 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

DYSON AM09 Hot + Cool



Dyson AM09 Hot + Cool

V zime vás príjemne zahreje a v lete naopak ochladí. Vďaka svojmu vysokému výkonu dokáže v priebehu okamihu rovnomerne vyhriať miestnosť na požadovanú teplotu, a to až do výšky 37 °C.


Technológia Air Multiplier


Pomocou technológie násobiča vzduchu Air Multiplier distribuuje teplo ďalej do miestnosti ako bežné teplovzdušné ventilátory. Vykuruje celú miestnosť – rýchlo a rovnomerne. A v režime chladenia nasáva až 28 litrov vzduchu za sekundu a vytvára tak prúd vzduchu s vysokou rýchlosťou. Výsledok? Vaše účinné osvieženie.


Presné ovládanie

Požadovanú teplotu môžete nastaviť s presnosťou na jeden stupeň – a inteligentný termostat ju tak udrží. Prúdenie vzduchu, oscilácia a teplota môžu byť nastavené pomocou diaľkového ovládania, ktoré je magneticky uložené na hornej časti zariadenia.



Všestranný a veľmi tichý

Ako jediný teplovzdušný ventilátor disponuje technológiou Jet Focus, pomocou ktorej si môžete zvoliť buď úzky prúd vzduchu na priame alebo široký na rovnomerné ohrievanie. Samozrejmosťou je aj možnosť nastavenia sklonu do optimálnej polohy. Avšak medzi najväčšie výhody patria ukryté ventilátory vnútri prístroja, čo má za následok zvýšenie bezpečnosti a v kombinácii s optimalizáciou vzduchových kanálov aj nižšiu hlučnosť až o 75 %. Bez problémov ho tak môžete mať zapnutý prispánku v spálni, bez toho aby ste o ňom vôbec tušili.


Vlastnosti ventilátora Dyson AM09 Hot + Cool

  • Výkonný teplovzdušný ventilátor so štýlovým dizajnom
  • Rýchle a rovnomerné vyhriatie miestnosti
  • Air Multiplier na vytvorenie silného rovnomerného prúdu vzduchu
  • Nízka hlučnosť
  • Diaľkové ovládanie
  • Jednoduché čistenie


Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Strieborná

Vlastnosti

Príkon 2 000 W
Počet rýchlostí 10
Funkcie Oscilácia, Časovač
Vlastnosti Nastaviteľný uhol sklonu
Obsah balenia Diaľkové ovládanie

Typ

Typ Stĺpový
Kód:  EAD5031u
Produktové číslo:  DS-304550-01
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03