Obnoviť stránku

DXRACER Racing OH / RL1 / NIE

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

DXRACER Racing OH / RL1 / NIE

Stoličky zo série DXRACER Racing sú čo do veľkosti a poskytovaného pohodlia kompromisom medzi sériou Formula a King. Majú trubkový oceľový rám, ktorý v kombinácii s päťramenným alumíniovým krížom v užšom prevedení dodáva stoličke požadovanú stabilitu. Vysoké operadlo a kvalitné mechanizmus Tilt v základnej podobe s naklápaním až do uhla 135 stupňov zase potrebné pohodlie. Tento mechanizmus umožňuje hojdanie bez aretácie. Špeciálne tvarované operadlo v oblasti ramien, pásu a zadku, dokonale priľne k vášmu telu a zaistí mu maximálny komfort. Stoličky Racing RL1 sú oproti Racing RB1 doplnené o LED v chrbtovej opierke, ktoré svieti v štyroch farbách. 3D podrúčky s mäkčeným povrchom je možné na rozdiel od tých na stoličkách Formula polohovať 3 smermi. Pre zvýšenie pohodlia sú k stoličke DXRACER dodávané vankúšiky na oporu hlavy alebo krčnej chrbtice a na oporu chrbtice v driekovej oblasti.

kľúčové vlastnosti

  • Luxusná kancelárska stolička
  • Pre dlhšie prácu na počítači alebo hranie hier
  • Ideálne pre stredné postavy do 185 cm
  • Poskytuje jedinečnú ergonómiu sedenia
  • LED v chrbtovej opierke svietiace 4 farbami
  • Vyrobená z vysoko kvalitného polyuretánu a PVC
  • Dokonalá stabilita vďaka trubkovému oceľovému rámu
  • Alumíniový päťramenný kríž v užšej variante
  • vysoké operadlo
  • Nastaviteľná bedrová opierka
  • Naklápania až do 135 ° pomocou základného mechanizmu Tilt
  • Nastavením tuhosti mechaniky podľa hmotnosti užívateľa
  • Tromi smermi nastaviteľné podrúčky s mäkkým povrchom
  • Špeciálne tvarované operadlo v oblasti ramien, pásu a zadku
  • Plynový piest nemeckej kvality
  • Odolná a tichá univerzálna gumové kolieska
  • Nosnosť 100 kg

Jedinečná ergonómia sedenia

Stoličky DX RACER sú tým najlepším riešením pre všetkých, ktorí trávia dlhé hodiny pri počítači a hledajú kvalitné, bezpečné ergonomické sedenie. Táto stolička vás ohromí svojím luxusným spracovaním, moderným dizajnom a hlavne jedinečnou ergonómiou sedenia a poskytovaným komfortom. Všetky komponenty sú špeciálne tvarované, aby sa čo najlepšie prispôsobili vášmu telu, trubkový oceľový rám zase zaručuje dokonalú stabilitu a pevnosť. Kvalitný mechanizmus Tilt umožňuje naklápanie až do uhla 135 ° a tuhosť mechaniky je možné nastaviť presne podľa hmotnosti užívateľa. Stolička je vyrobená z mäkkého a vysoko kvalitného polyuretánu a PVC kože s vysokou priepustnosťou vzduchu.

LED presvietenie

Dodajte svojmu večernému hranie hier na PC ten správny náboj. Stoličky zo série Racing RL1 sa líši od svojej inak rovnaké kolegyni RB1 LED osvetlením v chrbtovej opierke. LED svieti na modro, zeleno, červeno a bielo, a to buď kontinuálne alebo postupným ztlumováním a rozsvecovaním. Všetko je napájané PowerBank cez USB, tá je ukrytá v chrbtovej opierke. Jej kapacita 20 000 mAh je dostačujúce na 140 hodín svietenia.

kvalitné spracovanie

Základom stoličky je stabilný trubkový oceľový rám, doplnený päťramenným kovovým krížom s krytkami vo farbe panelov. Plynový piest sa pýši nemeckou kvalitou a prešiel prísnymi SGS a ďalšími medzinárodnými štandardmi. Podrúčky sú vybavené vrchnými krytkami z odolného polyuretánu čo zvyšuje ich odolnosť. Univerzálne gumové kolieska sú pevná, odolná, bezpečná a tichá.

Rozmery:
Hĺbka: 48 cm
Sedacia časť: 36,5 cm
Výška stoličky: 125 - 134 cm
Výška sedadla: 44 - 54 cm

Parametre a špecifikácia

Kolieska

Kolieska Na kolieskach
Povrch podľa koliesok Univerzálne

Materiál

Materiál poťahu Syntetická koža

Nosnosť

Maximálna nosnosť 130 kg

Farba

Farba Čierna, Zelená

Rozmery a hmotnosť

Šírka stoličky/kresla 37 cm
Výška sedadla min. 44 cm
Výška sedadla max. 54 cm

Farba

Farba Čierna, Zelená
Kód:  DXR008k2k1
Produktové číslo:  OH/RL1/NE
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18