Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

DVI-D (M) single - 2x HDMI

4,0 25 hodnotení

DVI-D (M) single - 2x HDMI

Profesionálny rozbočovač videosignálu z DVI-D dual rozhrania (napríklad z grafickej karty) na dva HDMI konektory, ku ktorým je možné pripojiť zobrazovače, ako sú napríklad LCD displeje a televízory. Dĺžka redukcie je 30 cm, výhodou sú tiež pozlátené kontakty.
Parametre a špecifikácia:
Vstupné rozhranie:
DVI-D dual (M)
Výstupné rozhranie:
2x HDMI A (F)
Dĺžka kábla:
30 cm
Farba:
Čierna
Rozmery:
42 x 37 x 48 mm
Hmotnosť:
135 g
Upozornenie: rozdvojka nie je plnohodnotná náhrada za elektronické distribučné systémy. Pre správnu funkciu je nutné najskôr zapojiť jeden monitor a spustiť systém. Po nabehnutí systému a správnej funkcii prvého monitoru, pripojiť a zapnúť druhý monitor.

Kód:  MK634i
Produktové číslo:  12923210

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01