Obnoviť stránku

DVD rekordér Samsung DVD-R 129

DVD rekordér Samsung DVD-R 129

Kvalitní DVD rekordér v čierno-striebornom prevedení dokonale nahradí Vaše zastaralé VHS video.Ide o plne digitálny DVD rekordér a prehrávač, zapisovateľnú na médiá formáte DVD-R/RW.Výhodou je možnosť prehrávania formátov MP3 a DivX.Digitálna technológia zaručuje perfektnú kvalitu nahrávok s ostrým obrazom a krištáľovo čistým zvukom, žiadnu degradácii kvality časom alebo počtom přehrání a hlavne jednoduchšie a pohodlnejšie používanie.Rekordér tiež plne nahradí DVD prehrávač, samozrejmosťou je podpora všetkých funkcií DVD formáte ako sú viacjazyčné titulky a zvukovej stopy, viac uhlov kamery alebo servis kapitol.Ponúka mnoho funkcií ako napríklad možnosť delenia titulov, vytváranie kapitol alebo nahrávanie pomocou stlačenia jediného tlačidla.Zariadenie je vybavené konektorom S-video, kompozit aj komponentním výstupom a rozhraním SCART.
Parametre a špecifikácie:
Záznam videa: Podporovaná média:DVD-R/RW Formát záznamu:DVD-Video Kompresia obrazu:MPEG-2 (až 8 hodín záznamu na jeden DVD disk)
Prehrávanie:
DVD-Video, DVD ± R / RW, VCD, SVCD, CD audio, MP3, JPEG, DivX
Kombinované vstupy:
2x SCART (komponent video, RGB / S-video, stereo audio)
Vstupy / výstupy:
S-video
Kompozitné video
Komponentní video
SCART
Stereo audio
Digitálny koaxiálny audio
Digitálny optický audio
Podporované funkcie:
OTR (nahrávanie pomocou stlačení jedného tlačidla)
Tvorba playlistu
Tvorba kapitol
Rozmery:
430 x 49 x 240 mm
Hmotnosť:
2,6 kg
Kód:  WH810
Produktové číslo:  DVD-R129
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01