Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

DVD-R médium BenQ Lightscribe

5 1 hodnotení

DVD-R médium BenQ Lightscribe

Špičková DVD-R média s vylepšenou LightScribe 1.2 a DataGuard technologií a kapacitou po záznam 4,7 GB dát.Technológia DataGuard zabezpečia efektívnu ochranu zapísaných dát proti vplyvom okolitého prostredia.To zaručuje veľmi nízku chybovosť a dlhú životnosť.Zesílená je tiež podkladová vrstva polykarbonátu a zdokonalená UV ochrana proti slnečnému žiareniu alebo poškriabaniu.Vynikajúca životnosť disku Vám dáva možnosť požitie pri dlhodobej archiváciu dôležitých dát.Médiá sú dodávaná po desiatich kusoch.
Technológia LightScribe predstavuje jednoduchý spôsob, ako vytvoriť precízny a trvanlivý obrázok v stupňoch šedi na CD alebo DVD média.Ide o priame kreslenie vypaľovacím laserom na vrchnú stranu disku do speciální záznamové vrstvy, ktorá tak mení farbu.Kreslenie možno využiť len vo vypalovacích mechanikách s podporou tejto technológie a len na špeciálne médiá.
Parametre a špecifikácie:

Balenie: Typ:CakeBox Počet médií:10 kusov
Formát:
DVD-R
Kapacita:
4,7 GB
Rýchlosť zápisu:
Až 16x
Kód:  GN406l
Produktové číslo:  99.C7566.0Z0
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12