Obnoviť stránku

DVD-R médium BenQ 16x

DVD-R médium BenQ 16x

Balenie desiatich DVD-R médií s kapacitou 4,7 GB a životnosťou dlhšia ako 30 rokov.DVD umožňuje zápis dát až 16x rýchlosťou.Médium je tvorené technológií PicFect, ktorá minimalizuje pomer chýb pri kopírovaní z originálneho disku a zaručuje tak perfektnú kvalitu obrazu i zvuku.
Technológia DataGuard X zabezpečia efektívnu ochranu zapísaných dát proti vplyvom okolitého prostredia.Táto technológia využíva zosilnenou podkladovú vrstvu polykarbonátu, zdokonalenou UV ochranu proti slnečnému žiareniu alebo poškriabaniu a zvýšenú odolnosť má i vrstva určená pre zápis dát.Vynikajúca životnosť disku viac ako 30 rokov Vám dáva možnosť dlhodobej archivácie dôležitých dát.
Parametre a špecifikácie:
Balenie: Typ:CakeBox Počet médií:10 kusov
Formát:
DVD-R
Kapacita:
4,7 GB / 120 min.
Rýchlosť zápisu:
Až 16x
Životnosť:
Viac ako 30 rokov
Materiál pre záznam:
Cyanine / Azo Dye
Kód:  GN405c
Produktové číslo:  99.C1566.0Q0
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09