Obnoviť stránku

Duux Sphere Black

4,3 17 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
67,90 €

Duux Sphere Black

Kompaktná a elegantná

Kompaktná čistička vzduchu Duux Sphere v elegantnom čiernom dizajne nielen ušetrí miesto na stole, ale predovšetkým sa postará o dokonale čistý a zdravý vzduch vo vašej domácnosti. Čistička Duux je ideálna pre menšie priestory a vďaka malým rozmerom ju môžete ľahko prenášať z miestnosti do miestnosti.


Kľúčové vlastnosti čističky vzduchu Duux Sphere Black

  • Výkon – 2,5 W
  • HEPA filter + filter s aktívnym uhlím
  • Vstavaný ionizátor
  • LED nočné osvetlenie
  • Tichá prevádzka < 32 dB
  • Velkost plochy – až 10 m2
  • Nádržka pre aromatické oleje
  • Vrátane konektora USB
  • Nízka spotreba energie

Aromaterapia

Duux Sphere funguje aj ako odparovač pre esenciálne oleje. Stačí do špeciálnej nádržky pridať pár kvapiek aromatického oleja a čistička sa postará o rozšírenie uvoľňujúcej vône po celej miestnosti a vy môžete nerušene relaxovať.


Dvojvrstvový filter

Čistička je vybavená vstavaným ionizátorom, ktorý do vzduchu uvoľňuje negatívne ióny, aby zachytil drobné častice a následne ich nasal do HEPA filtra, ktorý zachytí až 99,7 % častíc menších 0,3 mikrónu. Ďalšou filtračnou zložkou je aktívne uhlie, ktoré účinne odstraňuje škodlivé plyny a nepríjemné zápachy a je ideálne riešenie pre čistenie vzduchu v domácnosti s fajčiarmi.


LED nočné osvetlenie

Prídavné nočné osvetlenie navodí mystickú a príjemnú náladu. Jeho nastavenie ľahko upravíte jedným stlačením tlačidla. Čistička vzduchu Duux Sphere je veľmi úsporná, takže ju môžete tiež napájať USB káblom napr. z notebooku, alebo priamo z powerbanku.


Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Príkon 2,5 W
Vzduchový výkon 68 m3/h
Minimálna hlučnosť 32 dB(A)

Filtre

Typ filtra HEPA, Uhlíkový

Mobilná aplikácia

Mobilná aplikácia Nie
Kód:  DUUCV103
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  DUAP01
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13