Obnoviť stránku

DUUX Bright Black SMART

Garancia najlepšej ceny
155,90 €

DUUX Bright Black SMART

Čistička vzduchu DUUX Bright Black SMART Screen

Čistička vzduchu Duux zaistí čerstvejší a zdravší vzduch pre všetky osoby, alergikov aj astmatikov. Tento verný pohotovostný pomocník sa uplatní najmä pre byty a domácnosti do veľkosti až 27 m2. O úctyhodnej účinnosti a spoľahlivosti v čistení ovzdušia vás najlepšie presvedčí vzduchový výkon – čistička vzduchu hravo pojme množstvo až 200 m3/h. Ústredným filtračným prvkom čističky vzduchu Duux je však filter HEPA, ten ľahko dokáže absorbovať až 99 % rôznych baktérií, prachu alebo peľu. Na záver čistička vzduchu vzduch prúdiaci do miestnosti zároveň obohatí o anióny, čím ozdravuje nielen našu psychiku. Nesmieme zabudnúť ani na jej rozmery, tie sú 22 × 36 × 22 cm.

Zásadné parametre čističky vzduchu DUUX Bright Black SMART

  • Čistička vzduchu Duux je odporúčaná pre miestnosť veľkosti 27 m2
  • Filter HEPA zachytáva 99 % alergénov a nečistôt
  • Maximálna hlučnosť 54 dB(A) a minimálna hlučnosť 32 dB(A)
  • Vzduchový výkon 200 m3/h
  • Rozmery tohto čističa vzduchu Duux predstavujú 22 × 36 × 22 cm
Čistička vzduchu DUUX Bright Black SMART Vlastnosti/technológia
Čistička vzduchu DUUX Bright Black SMART Príslušenstvo

Prednosti čističky vzduchu DUUX Bright Black SMART

Senzitívna čistička vzduchu Duux vďaka senzoru dokáže rozpoznať, v akom stave je aktuálne okolitá klíma, a podľa toho následne vyhodnotí, jestli je vhodné vzduch v priestore opätovne prefiltrovať. Disponuje rovnako aj praktickým časovačom, vďaka ktorému si na základe ľubovoľných preferencií sami určíte a nastavíte čas chodu. Výkon možno kedykoľvek zmeniť (zvýšiť alebo znížiť), a tým spôsobom stále upravovať nielen mieru hluku, ale aj spotrebu energie. Na chod čističky vzduchu Duux v priebehu noci si môžete vybrať prospešný tichučký režim ideálny na nočný spánok či pokojný odpočinok. Okrem toho sa pýši automatickým režimom, ktorý podľa aktuálneho stavu ovzdušia operatívne usmerní veľkosť výkonu. Činnosť zvládnete tiež odkiaľkoľvek ľahko nastaviť vďaka mobilnej aplikácii priamo v telefóne. Medzi užitočné doplnky výrobku patrí digitálny displej, ktorý sa postará o jednoduché a prehľadné ovládanie.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Príkon 55 W
Vzduchový výkon 200 m3/h
Odporúčaná veľkosť miestnosti 27 m2
Maximálna hlučnosť 54 dB(A)
Minimálna hlučnosť 32 dB(A)
Indikácia Kvality ovzdušia
Výbava Displej
Typ ovládania Mobilná aplikácia

Funkcie

Funkcie Automatický režim, Časovač, Ionizácia vzduchu, Nočný režim, Regulácia výkonu

Filtre

Typ filtra HEPA

Rozmery a hmotnosť

Šírka 22 cm
Hĺbka 22 cm
Výška 36 cm

Typ zásuvky

Krajina Česko
Kód:  DUUCV032
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  DXPU06

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14