Obnoviť stránku

Dusk Diver 2

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Dusk Diver 2

Dusk Diver 2

Mesto je v ohrození

Dusk Diver 2 je akčné RPG. Stante sa Yang Yumo nebývalo nadanou študentkou, ktorá sa vrhá do ulíc Youshandingu. Bojujte v jej koži o osud mesta a definujte tak jeho podobu.

Dusk Diver 2

Koste v Dusk Diver 2 nepriateľov po tuctoch

Yumo je nadanou bojovníčkou. Prevezmite nad ňou kontrolu a dajte sa do čistenia mestských štvrtí. Bojujte s nepriateľmi všetkých tvarov a veľkostí. Používajte proti nim kombinácie útokov, ktoré pri správnom prevedení dokážu zraziť k zemi najväčšieho netvora.

Dusk Diver 2

Zvoľte si svoju cestu

Hlavná hrdinka Dusk Diver 2 prechádza stabilným vývojom. Nič tu nie je permanentné. Pracujte na podobe jej výstroja. Upravujte vývojový strom, alebo sa dajte do zmeny jej šatníka. Všetko tu záleží iba na vás. 

Kód:  MSX1366nad

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08