Obnoviť stránku

Durgol Swiss Steamer tekutý 500ml

5 6 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Durgol Swiss Steamer tekutý 500ml

Špeciálny tekutý odvápňovač pre kvalitné parné rúry všetkých značiek s bojlerovým výparníkom, odparovacej miskou alebo nádržkovým výparníkom.Odvápňovač bol vyvinutý v spolupráci s renomovaným výrobcom špeciálne pre parné rúry.Je tak zaručená optimálna starostlivosť a zdravotnú nezávadnosť.Odvápňovač je vysoko efektívny, zaisťuje odvápnenie ľahko a rýchlo.Odvápňuje aj niektoré iné parné prístroje, bojlery a systémy parného žehlenia."
Tento odvápňovač účinkuje 5-10krát rýchlejšie než iné značkové odvápňovače.Odvápňovač súčasne sa stará o Vaše prístroje a bráni vzniku korózie.Počas odvápňovania sa neuvoľňujú žiadne usadeniny.Časté aj dlhodobé odvápňovanie týmto tekutým prípravkom nespôsobuje koróziu kovových vnútorných častí.
500 ml odvápňovače môže rozpustiť až 53 g vodného kameňa.To je dostatočné pre kompletné odvápnenie jedného vysoko kvalitného domáceho prístroja.
Technické parametre a špecifikácie:
Vlastnosti:
Vysoko účinný Šetrný Bezpečný Zloženie produktu: Voda Kyselina fosforečná 25% Kyselina soľná 10% Ochranné činidlá a prísady, vrátane protikoróznej ochrany
Balenie:
500 ml odvápňovače pre 1 dokonalé odvápnenie
Informačná brožúra
Návod na použitie

Kód:  EAN3551c
Produktové číslo:  DSS153CS

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14